Πολυτελή ιγκλού και αδιανόητες περιπέτειες για όσους μπορούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Δεν είναι ένα μέρος που θα πάρεις απλώς πέντε πράγματα και θα πας. Ούτε θα φύγεις από το σπίτι χωρίς να ανατριχιάσεις με αυτό που θα αντικρίσεις. Διότι εκτός από το γεγονός ότι θα πας για διακοπές, θα αντιμετωπίσεις κάτι καινούργιο. Κάτι το διαφορετικό. Δεν φαντάζομαι άλλωστε να έχεις ζήσει πολλές φορές σε καθεστώς παγετού αντίστοιχο με αυτό που επικρατεί στο πλέον ψυχρό μέρος του πλανήτη.

Στην παγωμένη Ανταρκτική, λοιπόν, είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις τον απόλυτο παγετό ωστόσο θα έχεις ζήσει μια απόλυτη εμπειρία ζωής. Μια υπέροχη διαμονή σε ένα πολυτελές ιγκλού, ατελείωτες βόλτες στα μυστήρια του Νότιου Πόλου καθώς και μια στάση στο βασίλειο του αυτοκράτορα Πιγκουίνου πάνω στη Λευκή Έρημο.

Το ξέρουμε ότι διανύουμε τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, αλλά αν δεν χόρτασες κρύο,, η εταιρία Whichaway Camp είναι εδώ για να σου προσφέρει δροσερό κλίμα, ακόμα και μέσα στους επόμενους ζεστούς μήνες. Επειδή  (δυστυχώς) θα χρειαστεί να τα «σκάσεις» - καμιά 12αριά χιλιάδες ευρώ – εμείς σου δείχνουμε στην παρακάτω gallery τι θα αντιμετωπίσεις και το αφήνουμε στην κρίση σου αν αξίζει να αδειάσεις τις τσέπες σου.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved