Τροχόσπιτο με βεράντα που θα ζήλευε και το σπιτάκι σου

Για να αράζεις και να σχεδιάζεις το επόμενο road-trip σου.

Τα τροχόσπιτα τα αγαπάμε εδώ στο Ratpack κι ας μην έχουμε χρόνο να ταξιδέψουμε με αυτά. Πριν λίγο, λοιπόν, γουρλώσαμε τα μάτια μπροστά σε αυτήν εδώ την τροχοσπιτάρα:

 

Αυτό που μόλις είδες είναι το Land Ark Draper RV, το οποίο υλοποιεί τα πιο... υγρά όνειρα κάθε φαν του συγκεκριμένου τύπου διακοπών, κάθε πιστό και φανατικό οπαδό του road-trip. 

Ποια η βασική διαφορά του σε σχέση με ένα κοινό-θνητό-συμβατικό τροχόσπιτο; Το ξύλινο κατάστρωμα που ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντάς σου μία βεράντα διαστάσεων που θα ζήλευε και το σπιτάκι σου, πάνω στην οποία οι καρέκλες και τα τραπεζάκια δημιουργούν το μπαλκόνι που έλειπε για να αράξεις, να πιεις την μπύρα σου και να χαζέψεις τη φύση.

Αυτή βέβαια ήταν απλά μία από τις πολλές πινελιές πολυτέλειας που περικλείουν 28 ζεστά, αγαπησιάρικα και ιδανικά για να συνοδεύσουν το ταξίδι σου τετραγωνικά μέτρα. Με τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς αν βρεθείς σε δάση ή βουνά, με μία κρεβατοκάμαρα που περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα, με ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, όπως και κουζίνα, μαζί και έναν καναπέ που δημιουργεί και έναν ξενώνα για τους καλεσμένους σου.

Χωρά ως και 4 άτομα και μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

Έλα τώρα να σε ξεναγήσουμε με μερικές φωτό: 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved