Ίσως ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε Backpack

Το σακίδιο που ουσιαστικά «επιπλέει» πάνω στην πλάτη σου.

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν εδώ και καιρό, τα ταξίδια όμως δεν τελειώνουν ποτέ. Και τι κοινό έχουν τα ταξίδια του καλοκαιριού με αυτά του χειμώνα: Το backpack που πιστά παίρνουμε μαζί μας. 

Ένα τέτοιο θα σου παρουσιάσουμε, το οποίο μάλιστα δεν είναι μόνο για ταξίδια, αλλά για κάθε στιγμή μέσα στη μέρα σου, ειδικά για αυτές της γυμναστικής.

Η Lightning Packs λύνει το πρόβλημα του πόνου στην πλάτη και τη δυσκολία στο κουβάλημα, με το σακίδιο HoverGlide, το οποίο σού δίνει τη δυνατότητα να περπατάς με άνεση, να ανεβαίνεις σκαλιά και να τρέχεις έχοντας το στην πλάτη σου, χωρίς μεγάλη επιβάρυνση για το σώμα σου. Κι αυτό διότι, το έξυπνο αυτό backpack μειώνει κατά 86% την επίδραση του βάρους στο σώμα σου.

Με ποιο τρόπο;

Το σακίδιο ουσιαστικά «επιπλέει» πάνω στην πλάτη σου, απορροφώντας τους κραδασμούς και ακολουθώντας την κίνηση του σώματός σου ανάλογα με τα βήματά σου στο περπάτημα, στο τρέξιμο ή στις κινήσεις των ποδιών όταν ανεβαίνεις σκάλες.

 

 

Η ιδέα είχε προκύψει στον Αμερικανικό στρατό, για να διευκολύνει το τρέξιμο με τσάντα, ενώ το backpack είναι κατασκευασμένο από υλικά που απορροφούν το νερό, έχοντας ανθεκτικό ύφασμα.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά είδη: Τα Trekker, Commuter, Hiker και Tactical-on Kickstarter.

Για πληροφορίες μπες εδώ και για φωτογραφίες εδώ: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved