Πόσο δύσκολο είναι να πεταχτείς μέχρι την ιταλική ακτή Αμάλφι;

Σου βρήκαμε ξενοδοχείο σε περίπτωση που απάντησες «καθόλου».

Δεν παίζει να μην έχει πάρει το αυτί σου την ακτή Αμάλφι. Απλωμένη 280 περίπου χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ρώμης, με αμέτρητα γραφικά χωριουδάκια να την απαρτίζουν και το Positano, το αλλοτινό ψαροχώρι και το σημερινό σούπερ ντούπερ θέρετρο που προσελκύει κόσμο από όλο τον κόσμο (σάπια επανάληψη, δεν υπάρχει έμπνευση σήμερα, άστα μπρο...). Δεδομένα και στανταράτα, ένας από τους προορισμούς που αξίζουν να μπουν στην bucket list σου.

Πάμε παρακάτω...

10 λεπτάκια μόλις, που λες, από την κωμόπολη Αμάλφι, βρίσκεται ένας μικρός ιταλικός παράδεισος, το Monastero Santa Rosa Hotel. Μη βαράς, αλλά έχει κάτι από την καλντεροειδή ομορφιά της Σαντορίνης, καθώς απλώνεται σε τέσσερα ξεχωριστά επίπεδα και η αμφιθεατρική θέα της περιοχής ψιλοκόβει ανάσες. 

20 δωμάτια και σουίτες μέσα στα τείχη του μεταμορφωμένου μοναστηριού του 17ου αιώνα, πισίνα σκαρφαλωμένη στο βράχο, μπαρ, εστιατόριο επιπέδου τσάμπιολί, βιβλιοθήκη, ξαπλώστρες και καναπεδάρες τριγύρω για να αράξεις την ραστώνη σου. Άφθονα λαζάνια, πίτσες και gelato συμπληρώνουν την εικόνα ενός παραδείσου που θα ήθελες να στείλεις το κορμί σου να αναπαυθεί για ένα κάποιο χρονικό διάστημα. 

Το πόσο, το αφήνουμε πάνω σου καθώς οι τιμές ανά διανυκτέρευση κυμαίνονται ανάμεσα στα 375€ με 2600€. 

Μπορείς να ξεκινήσει το νοητό σου ταξίδι με τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved