Ετοιμάζουν μουσείο 007 στα ορεινά της Αυστρίας

Ετοιμάζουμε βαλίτσες για τα ορεινά της Αυστρίας. 

H τελευταία ταινία James Bond, το «Spectre», είναι αλήθεια πως δεν άρεσε πολύ. Ούτε η πλοκή, ούτε ο Daniel Craig, oύτε ο Dave Bautista, ούτε καν η επιστροφή του Ernst Stavro Blofeld σε ρόλο κακού μετά από καμιά δεκαριά επεισόδια μπόρεσαν να σώσουν την κατάσταση. Η λύτρωση θα έρθει με ένα πραγματικά καλό επεισόδιο Νο. 25 που θα διώξει τις κακές κουβέντες για το franchise αλλά και τις φήμες ότι ο νέος Bond θα είναι... γυναίκα

Πάντως ένα θετικό στοιχείο το είχε η ταινία. Μπορεί να έπασχε από πλοκή και τέλος, αλλά οι σκηνές δράσης ήταν το κάτι άλλο. Ιδιαίτερα αυτή στην Αυστρία όπου Bond και Mr. Hinx ρίχνουν ένα αδυσώπητο κυνήγι με φόντο το χιόνι, έμεινε σίγουρα αξέχαστη.

Τη θυμάσαι;

 

 

Σε αυτό το μέρος, λοιπόν, στο όρος Gaislachkogl στο Sölden της Αυστρίας, θα ανοίξει σύντομα το νέο μουσείο 007 Elements που θα σε βάζει στην ατμόσφαιρα μιας ταινίας James Bond καλύτερα και από αίθουσα του κινηματογράφου.

Μέσα στο κτίριο θα μπορείς να δεις φωτογραφίες από πολλές ταινίες, σκηνικά αλλά και θρυλικά αυτοκίνητα, όπως καλή ώρα το Defender που χρησιμοποιήθηκε στην παραπάνω σκηνή.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε, ωστόσο το γεγονός ότι ο δημιουργός του project Neal Callow (που διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής στις τέσσερις τελευταίες ταινίες) δήλωσε πως στόχος είναι να ζωντανέψει στον επισκέπτη την ιστορία του σκηνικού, υπόσχεται σίγουρα κάτι καλό. 

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι θα ζήσεις, εφόσον σε φέρει κάποτε ο δρόμος προς τα εκεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved