Ξενοδοχείο στη μέση της ερήμου με δική του παραλία

Στο Amangiri στην Αριζόνα είχαν μια καλούτσικη ιδέα.

Αν θες να «χτυπηθείς» στις διακοπές σου, η Κόπα Καμπάνα, το Μαλιμπού και η δική μας Μύκονος σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Αν όμως είσαι από εκείνους που θέλουν την πλήρη απομόνωση (άντε να πάρεις και το αμόρε σου μαζί) και εφόσον διαθέτεις το ανάλογο μπάτζετ, πετάξου μέχρι την έρημο της Γιούτα, στα σύνορα με Αριζόνα. Καπού εκεί, στη μέση του πουθενά βρίσκεται  το υπερπολυτελές «άσυλο» Amangiri.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που επαναπροσδιόρισε την έννοια της πολυτέλειας. Λειτουργεί από το 2009 το 2009, διαθέτει 34 δωμάτια και μια εντυπωσιακή τεχνητή πισίνα, χτισμένη πάνω σε έναν πελώριο βράχο 164 ετών. 

Το θέαμα είναι εκπληκτικό αν σκεφτείς πως βρίσκεσαι στη μέση της κοιλάδας, κάτι που σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις με ηρεμία τον ατελείωτο ορίζοντα, αλλά και το μαγικό ξημέρωμα/ ηλιοβασίλεμα για το οποίο φημίζεται η περιοχή. Για να πας εκεί μάλιστα δεν χρειάζεται να νοικιάσεις κάνα ελικόπτερο, καθώς βρίσκεσαι μόλις 25 λεπτά με αμάξι μακριά από την κοντινότερη πόλη (Page).

Όπως καταλαβαίνεις η βραδιά κοστίζει κάμποσα (από $1,000 μέχρι και $3,600), αλλά αν κερδίσεις το «Τζόκερ» αξίζει να το επισκεφτείς. Μια ματιά στο παραπάνω βίντεο αλλά και στην gallery θα σε πείσουν.

Ξενοδοχείο στη μέση της ερήμου έχει δικιά του παραλία


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved