Κάποιοι έκαναν 9 ώρες πεζοπορία στα δάση της Χαβάης και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. 

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να το σκέφτεται για να βγει έξω να αγοράσει ή ακόμα και για να σηκώσει το τηλέφωνο και να παραγγείλει πίτσα; Σου έχει τύχει ποτέ να έχεις άπλετο χρόνο για εκδρομούλα, αλλά να λες «έλα μωρέ, πού να τρέχω;». 

Ο Ryan Ηarris αποφάσισε να ταξιδέψει σε μία ζούγκλα της Χαβάης μόνο και μόνο για να γευτεί την «καλύτερη πίτσα του κόσμου», η οποία -του είπαν- ότι βρίσκεται στην Ακτή Ναπάλι, μία από τις 10 πιο επικίνδυνες της γης. 

Τα μόνα που πήρε μαζί του ήταν ένα διαβατήριο, η κιθάρα του, μία backpack, ένα φλασκί, κάλτσες, παπούτσια και μια αλλαξιά. Και έπειτα πήρε τους δρόμους. Οδήγησε 5 ώρες για το Βανκούβερ, από εκεί πέταξε για Χαβάη κι αφού ψώνισε από ένα super market τα υλικά για την πίτσα, ξεκίνησε μία τρελή πεζοπορία με προορισμό τη ζούγκλα. Περπάτησε για 9 ολόκληρες ώρες, περνώντας μέσα από δάση, ρυάκια, δύσβατα μονοπάτια και άκρες βουνών, για να φτάσει σε έναν καταυλισμό. Εκεί, γνώρισε μία οικογένεια που γνώριζε τους ντόπιους και, δεδομένου ότι είχε μαζί του τα υλικά, ήταν ευπρόσδεκτος στο επερχόμενο «πίτσα πάρτι».

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία, ήρθε η στιγμή να γευτεί την «καλύτερη πίτσα του κόσμου». Ποιο ήταν το γευστικό αποτέλεσμα;

Δείτε το βίντεο και να θυμάστε πως, σε κάθε περίπτωση, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved