Ταξίδεψε σε 17 χώρες μέσα σε 5 μήνες κι έβγαλε 4 Terabytes φωτογραφίες

Πέρασε και από τα μέρη μας η τυπάρα.

Ακόμη κι αν η τρέλα δεν πηγαίνει στα βουνά, αν έχεις λίγη από δαύτη, παίρνεις μία φωτογραφική μηχανή, μία backpack και μαζί με όλα αυτά, παίρνεις και τα βουνά. Όπως έκανε ο Βέλγος φίλος μας, ο Johan Lolos, ο οποίος ξεκίνησε πρώτα από τα δύσκολα, ταξιδεύοντας προ πενταετίας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, για να καταλάβει τελικά ότι τον ευρωπαϊκό παράδεισο τον είχε δίπλα του, απλά δεν τον έβλεπε.

Και κάπως έτσι, ένα πρωινό που δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει, μάζεψε τα μπογαλάκια του και εξάσκησε την ιδιότητα του backpack traveler, όπως αυτοαποκαλείται, ταξιδεύοντας για 5 ολόκληρους μήνες! Πόσο είναι αυτό σε μέρες; 145. Τόσες χρειάστηκε, λοιπόν, από τον Μάιο μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη για να διανύσει συνολικά 40.760 χιλιόμετρα (τα 23.280 οδικώς) και να επισκεφτεί συνολικά 17 διαφορετικές χώρες (σε Βόρεια Ευρώπη, Άλπεις και Βαλκάνια), από τις οποίες επέστρεψε με έναν σκληρό δίσκο 4 Terabytes με 30.000 φωτογραφίες.

Ο τύπος μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αφού αυτές τις φωτογραφίες τις έκανε βιβλίο με τίτλο «Κορυφές της Ευρώπης» το οποίο πωλείται κιόλας στο διαδίκτυο, ενώ για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν, διάλεξε απλά κάποιες και τις έβαλε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Από εκεί, λοιπόν, επιλέξαμε μερικές για να τις μοιραστούμε μαζί σας. 

Πολλά Terarespect στον τύπο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved