Ψήνεσαι να στήσεις πάνω στη λίμνη;

Μην το γελάς καθόλου γιατί μόλις πετύχαμε μια σκηνή που στο επιτρέπει.

Στην Ελλάδα είμαστε, στη γωνία τον περιμένουμε τον ήλιο να σκάσει μύτη για να την κάνουμε. Και για σένα φίλε μου που λατρεύεις το κάμπινγκ, σε αντίθεση με μένα, έχουμε την τέλεια εφεύρεση για να περάσεις το άθλημα σε άλλο επίπεδο. Την απόλυτη συνταγή για να μετατρέψεις την απόδραση του σαββατοκύριακου σε διακοπάρες. Και να κάνεις το κάμπινγκ να φαίνεται με θαύμα της φύσης, σε έναν δικό σου επίγειο και… παραθαλάσσιο παράδεισο!

Αν σου αρέσει το νερό, αν γουστάρεις τα θαλάσσια σπορ, όπως το κανό, αν ο τύπος των διακοπών που επιλέγεις είναι η απόλυτη ηρεμία και η επαφή με τη φύση, τότε η σκηνή Shoal είναι κομμένη και ραμμένη για πάρτη σου.

DSC8519 grande

Πρόκειται για έναν φουσκωτό συνδυασμό σκηνής και σχεδίας, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κάμπινγκ πάνω στο νερό. Μία ορθογώνια σχεδία πάνω στην οποία στήνεται μία φουσκωτή σκηνή, που δεν θα σε κουράσει καθόλου στη συναρμολόγηση, αφού αυτή γίνεται μέσα από τρεις θαλάμους αέρα και όχι με τη χρήση στύλων.

Το πάτωμα είναι υψηλής πίεσης και πάχους 16 εκατοστών, ενώ το ύφασμα της σκηνής είναι βαρέως τύπου, αδιάβροχο και σφραγισμένο με φερμουάρ που κάνει ασφαλή την πλεύση. Οι διαστάσεις της σκηνής είναι 152 Χ 60 Χ 45, χώρος αρκετός για να φιλοξενήσει εσένα και την κοπέλα ή τον κολλητό σου. Τιμήγκουχγκουχ1500ευρώ γκουχγκουχ.

Καλού κακού, δέστε τη κάπου για τον ύπνο μη σας παρασύρει το νερό, αν και λίγη δράση και λίγο... ράφτινγκ στις wild διακοπές σου, δεν βλάπτει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved