Αυτό το λευκό στολίδι βρίσκεται στην Κέρκυρα

Το Midnight Stars House κάνει το Ιόνιο να φουσκώνει από περηφάνεια. 

Σε μια απομονωμένη πλαγιά της Κέρκυρας και σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον βρίσκεται το The Midnight Stars House, ένα πρότζεκτ που έφερε εις πέρας το βραβευμένο και δραστήριο αρχιτεκτονικό γραφείο 314 studio.

Το Midnight Stars House έδωσε πνοή σε μια παλιά θερινή κατοικία που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, ενσωματώνοντας την παραδοσιακή κορφιάτικη αρχιτεκτονική (βλέπε τα επιβλητικά βόλτα και μονοχρωμία της πρόσοψης) σε ένα νέο αρχιτεκτονικό ιδίωμα στο οποίο ξεχωρίζουν οι μεγάλες λευκές επιφάνειες, οι λεπτομέρειες με τους τριγωνικούς καθρέφτες στις κολόνες και οι κυρτές οροφές Το οίκημα αποτελείται από 2 επίπεδα συνολικής έκτασης 300 τ.μ., ενώ το συνολικού εμβαδό του οικοπέδου φτάνει τα 6.000 τ.μ.

Η κύρια είσοδος βρίσκεται στο ισόγειο και οδηγεί στο αίθριο που περιστοιχίζεται από τα βόλτα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται το σαλόνι, η κουζίνα και η τραπεζαρία.

Οι κρεβατοκάμαρα και ο ξενώνας βλέπουν στην πισίνα, ενώ ο προσανατολισμός του σπιτιού είναι τέτοιος ώστε αυτά τα δωμάτια να έχουν απεριόριστη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Ρίξε μια ματιά στις γκάλερι για αυτό το δικό μας διαμάντι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved