Θα νοίκιαζες μια Ιrish pub στο Airbnb;

Χαζή ερώτηση. Πάντως μπορείς να το κάνεις μια χαρά.

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα μέρος για το ιδανικό τριήμερο μπάτσελορ του κολλητού σου που παντρεύεται φέτος το καλοκαίρι, νομίζουμε πως σου το βρήκαμε. Είναι μια ιρλανδέζικη παμπ με το χαρακτηριστικό όνομα Conroy's Old Bar στην περιοχή Tipperary του νησιού. Μικρή παύση εδώ για να ακούσουμε τα επικό τραγουδάκι που γκάριζαν οι Βρετανοί φαντάροι του Α’ Παγκοσμίου κι ήταν αφιερωμένο στον ευλογημένο αυτόν τόπο στη μέση του πουθενά.

παμπ δεν έχει μπάρμαν. Δεν έχει bar food. Δεν έχει ποτά. Έχει όμως την ατμόσφαιρα κι αυτό αρκεί τα υπόλοιπα τα φέρνεις εσύ. Μαζί με το συκώτι σου, που σκοπεύεις να αφήσεις ως θυσία στους Θεούς της Ιρλανδέζικης μπάρας.

Έχει κι όλα εκείνα τα επιπλέον εξτραδάκια που θα σου χαρίσουν μια κέλτικη εμπειρία, έτσι όπως θα την ήθελαν οι ήρωές σου από το Σμαραγδένιο νησί: έχει τζάκι, έχει κήπο με μπάρμπεκιου, έχει επιτραπέζια για μεθυσμένους διαγωνισμούς, έχει βελάκια να παίξεις όταν θα είσαι στουπί και, ευτυχώς, έχει δωμάτια για να κοιμηθείς εσύ κι άλλοι τρεις τρομερά λιάρδα φίλοι σου. Με 45 Ευρώ τη βραδιά το άτομο όλα αυτά, 180 Ευρώ σύνολο. Ψήσου.

Φύγαμε για Ιρλανδία. Τώρα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved