Το πιο InstagramIko μέρος του 2024 βρίσκεται στην Ελλάδα

«Ρίξαμε» το Instagram

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι να ξεχυθούμε σε θάλασσες και αμμουδιές. Και μπορεί η φιλοσοφία μας να είναι ότι όπου υπάρχει ωραία παραλία είναι καλά, ωστόσο πλέον τις περισσότερες επιλογές για τους θερινούς προορισμούς τα βλέπουμε μέσω social media. Instagram, και πάλι Instagram λοιπόν και βλέπουμε ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για διακοπές. Και θέτουμε τώρα την ερώτηση ποια είναι τα Instagramika μέρη για διακοπές; Μπορεί εμείς να απέχουμε από αυτή τη φιλοσοφία, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Όπως προέκυψε από τη σχετική λίστα του World of Statistics που άντλησε τα δεδομένα του μέσα από το Instagram, η Σαντορίνη αναδεικνύεται ως ο πιο πολυφωτογραφημένος προορισμός και ο πιο «καυτός» για τους χρήστες του Instagram. Λογικό, θα σκεφτείς καθώς εδώ οι Κινέζοι έφτιαξαν fake Σαντορίνη για να μπορέσουν να έχουν το δικό τους νησί και αυτό λέει πολλά.

Κινέζοι έφτιαξαν δική τους Σαντορίνη για να γλιτώσουν τα αεροπορικά

 


Τι σημαίνει Instagramiko;

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια τοποθεσία όπου αμέτρητες και όταν λέμε αμέτρητες εννοούμε εκατομμύρια αναρτήσεις που αναφέρονται στην «τοποθεσία» του (location) και που αν πατήσει κανείς πάνω του θα δει influencers και απλούς χρήστες να έχουν φωτογραφίσει αμέτρητες φορές το μέρος αυτό.Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ακόμη είναι ότι το μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Οία που το φωτογραφίζουν καθημερινά και περιμένουν υπομονετικά για αυτό, αφήνει πίσω της διάσημα μέρη του κόσμου όπως τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, το Κολοσσαίο στην Ρώμη, και την Times Square στη Νέα Υόρκη. Καλοκαιράκι είναι θα πούμε εμείς και άρα ποιος θέλει να είναι ανάμεσα σε τσιμέντο. Υπάρχει κάτι ωραιότερο από θάλασσα, ηλιοβασίλεμα σε ένα νησί; Παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τους προορισμούς

 Νησί των Κυκλάδων στα πιο φιλόξενα του κόσμου

Σαντορίνη - Ελλάδα
Πύργος του Άιφελ - Γαλλία
Κολοσσαίο - Ιταλία
Μπουρτζ Χαλίφα (Burj Khalifa) - ΗΑΕ
Πλατεία Τάιμς (Times Square) - ΗΠA
Διασταύρωση Σιμπούγια (Shibuya sukuranburu kōsaten) - Ιαπωνία
Μπιγκ Μπεν - Βρετανία
Γαλάζια Λίμνη - Ισλανδία
Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή - Βραζιλία
Νήσοι Πι Πι - Ταϊλάνδη

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved