10 παραλίες της Αττικής που δεν πληρώνεις είσοδο

Δροσερές βουτιές και πάνω από όλα δωρεάν.

 

Αθήνα και βουτιές, σε ένα πρώτο άκουσμα φαίνεται ασύνδετο σχήμα ωστόσο απαραίτητο για να επιβιώσει κάποιος. Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι δύο εβδομάδες που θα πάμε σε ένα νησί, είναι αρκετοί μήνες και πρέπει να βρούμε τρόπους να περνάμε καλά. Έτσι, λοιπόν, οι βουτιές στη θάλασσα δεν είναι απαραίτητες πρέπει να είναι αν όχι στην καθημερινότητά μας στα Σαββατοκύριακά μας. Παρακάτω θα βρεις δέκα παραλίες στην Αττική με ελεύθερη είσοδο για να ξεκινήσεις από τώρα να οργανώνεσαι.

Ποιος είπε ότι η Αττική δεν διαθέτει εξωτικές παραλίες;

1. Άγιος Νικόλαος και Μεγάλο Καβούρι

Ο Άγιος Νικόλαος και το Μεγάλο Καβούρι έχουν αμμουδιά και θέα σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Ποσειδώνος. Εδώ μπορείς να φτάσεις και με λεωφορεία.

2. Λεγραινά

Λέγεται και ΚΑΠΕ και βρίσκεται κοντά στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Είναι μια μεγάλη αμμουδιά με γαλάζια νερά και χρυσή άμμο για να πας με τους δικούς.

 

 

3. Ερωτοσπηλιά-Πόρτο Ράφτη

Είναι μια μικρή, αμμουδερή παραλία ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά από το Πόρτο Ράφτη. Είναι από τις πιο αγαπημένες παραλίες της Αττικής.

4. Κακιά Θάλασσα- Κερατέα

Η παραλία Κακή Θάλασσα στην Αττική είναι μια αμμουδιά και έχει ρηχά νερά που θα δροσιστείς λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

4 παραλίες για εσένα που έμεινες στην Αττική

5. Παραλία Μαρίκες- Ραφήνα

Η παραλία Μαρίκες βρίσκεται στην Ραφήνα,1,5 χλμ νότια από το λιμάνι της Ραφήνας. Η παραλία έχει μήκος περίπου 700 μ.και είναι ως επί το πλείστον αμμουδερή.

6. Βοτσαλάκια Καστέλλας

Αν και είναι πολύ κοντά στον Πειραιά, μόλις 1 χλμ. από το λιμάνι, είναι πολύ όμορφη.Είναι μια μεγάλη παραλία με άμμο. Ελεύθερη, αλλά οργανωμένη.

7. Γαλάζια Ακτή

Βρίσκεται στο 37ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σουνίου. Η Γαλάζια Ακτή, αυτή η μικρήι παραλία έχει άμμο μέσα κι έξω, δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες.

8. Πεύκο

Βρίσκεται στο 41ο χλμ. της λ. Σουνίου. Πρόκειται για μια όμορφη παραλία με άμμο μέσα-έξω που βαθαίνει απότομα. 

9. Μαύρο Λιθάρι

Έχει πάρει το όνομα της από τον μαύρο βράχο, στην αριστερή πλευρά της και βρίσκεται στο 46ο χλμ. της λεωφόρου Σουνίου στην περιοχή της Σαρωνίδας.

10. Θυμάρι

Βρίσκεται στο 54ο χλμ. της λεωφ. Σουνίου και είναι διαχρονική επιλογή όσων δεν ενδιαφέρονται για οργανωμένη παραλία. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved