To Ντουμπάι είναι ο dream προορισμός των Ελλήνων Millennials

Κανένα δίλημμα μεταξύ Καρπενησίου και Ντουμπάι. Υπάρχει ξεκάθαρος νικητής.

Ταξιδάκια θέλουν οι Milennials και μάλιστα με την οικογένειά τους και αυτό μας αρέσει. Στο κάτω-κάτω αν δεν ταξίδεψεις με την οικογένειά σου, τότε με ποιον; Πάμε να δούμε μερικά από τα πρόσφατα στοιχεία για τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις.

Aπό ότι φαίνεται, οι προτιμήσεις των Millennials αλλάζουν στα ταξίδια και κατ’επέκτασην αλλάζουν και οι προορισμοί. Ειδικότερα, φέτος την άνοιξη τροποποιούνται οι κορυφαίες ανοιξιάτικες ταξιδιωτικές τάσεις της χρονιάς για την Ελλάδα, σύμφωνα με το Airbnb. Ειδικότερα, οι Millennials ταξιδεύουν περισσότερο και φαίνεται να κερδίζουν τα οικογενειακά ταξίδια. Ας κάνουμε μία βασική υπενθύμιση, οι Μillennials είναι οι νέοι ταξιδιώτες ηλικίας μεταξύ 30 και 39 ετών, σε σύγκριση με πέρυσι.

 

 

Παρατηρείται μια σημαντική αύξηση στα ταξίδια που πραγματοποιούν οι Millennials στην Ελλάδα και φέτος την άνοιξη έχει σημειωθεί άνοδος κατά 28% στις διανυκτερεύσεις τους. Ακόμη, με τα στοιχεία που προκύπτουν τα δωμάτια είναι η κορυφαία επιλογή των χρηστών στην Ελλάδα.

Οι millennials θα γίνουν η πλουσιότερη γενιά στην ιστορία

Οικογενειακά ταξίδια

Τα ταξίδια με τις ελληνικές οικογένειες ή τις οικογένειες με βάση την Ελλάδα που πηγαίνουν διακοπές την άνοιξη σημειώνουν αύξηση περίπου 12% σε σύγκριση με πέρυσι. Ακόμη, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τους Έλληνες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό την άνοιξη είναι η Κωνσταντινούπολη, το Ντουμπάι και η Φρανκφούρτη.

Η πρώτη δεκάδα περιλαμβάνει:

Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Φρανκφούρτη, Ρώμη, Βερολίνο, Βαρσοβία, Μαδρίτη, Σόφια, Μιλάνο και Βενετία.

Ξέρουμε ποια είναι η καλύτερη ημέρα και ώρα για να πετάξεις με αεροπλάνο

Υπάρχει αύξηση περίπου 33% στις αναζητήσεις για ανοιξιάτικες διακοπές στο εσωτερικό στην Ελλάδα.Έχουμε επίσης παρατηρήσει μια αύξηση περίπου 41% στα ζευγάρια που πηγαίνουν ταξίδια την άνοιξη. Τα μέρη στο εσωτερικό που συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στους αγαπημένους, περικλαμβάνονται: Ρέθυμνο,  Καρπενήσι, Ιωάννινα, Καστοριά, Καλάβρυτα, Μαρούσι, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Αράχωβα και Βόλος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved