90 δευτερόλεπτα με τα πιο κρυστάλλινα νερά του κόσμου

Το βίντεο περιέχει τοποθέτηση Ελλάδας.

Βάλε τον εαυτό σου στο εξής σενάριο: είσαι διακοπές με το κορίτσι, σε ελληνικό νησί, και σου έχει πάρει τα αυτιά ότι έχει διαβάσει για μια παραλία, κάπου χαμένη στον χάρτη, που τα νερά της είναι πιο καθαρά από κρύσταλλα Swarowski.

Βλαστημάς λίγο την ώρα και τη στιγμή γιατί ξέρεις ότι θα κάνεις μια ώρα διαδρομή με το αμάξι σε καρόδρομους και μετά θα περπατάς σε βράχια σαν εξερευνητής για άλλη μία. Δε λες τίποτα, της κάνεις το χατίρι. Και όταν βουτάς στη θάλασσα, της κλείνεις το μάτι γιατί καταλαβαίνεις πως είχε δίκιο.

Επειδή, λοιπόν, ίσως πήζεις στο γραφείο και ονειρεύεσαι γαλάζιες θάλασσες σου φτιάχνουμε τη μέρα με ένα βιντεάκι που σε 90 δευτερόλεπτα μαγεύει με τα πιο κρυστάλλινα νερά ολόκληρης της γης. Από Μαλβίδες μέχρι Φιλιππίνες και από το Μπελίζ μέχρι τις Η.Π.Α, ο πλανήτης μας είναι γεμάτος από εξωπραγματικά νερά, τόσο καθαρά, που δεν χρειάζεσαι καν μάσκα για να τσεκάρεις τον βυθό τους.

Υπάρχει και η Ελλαδίτσα μας μέσα σε αυτά, με τα νερά του Ιονίου. Εμείς, βέβαια, θα προτείναμε στους κινηματογραφίστες να κάνουνε και μια βόλτα προς Μάνη μεριά αλλά και στο Αιγαίο για να καταλάβουν τι πάει να πει live your myth in Greece.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved