Δεν χρειαζόμασταν το Tripadvisor για εκτιμήσουμε την Κρήτη

Παρόλα αυτά, μια περηφάνια την νιώσαμε με τα καλά λόγια για τον αγαπημένο προορισμό. 

 

Άλλη μία φορά που το αντικριστό, ο ντάκος και η λεβεντιά μαγνήτισαν τα διεθνή βλέμματα, αφού η Κρήτη βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το Tripadvisor του 2024. Οπότε καλό θα ήταν αν είχες σκοπό να ταξιδέψεις στο νησί το καλοκαίρι να αρχίσεις να ψάχνεις από τώρα εισιτήρια. Πάμε να δούμε πώς βγήκαν τα αποτελέσματα και η Μεγαλόνησος βρέθηκε και σε αυτή τη λίστα.

Τελικά, είναι καλύτερο να πας στην Κρήτη το φθινόπωρο

Οι νικητές των βραβείων είναι προορισμοί των οποίων τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και οι δραστηριότητες έλαβαν τις περισσότερες θετικές κριτικές και απόψεις σε διάστημα 12 μηνών. Η πλατφόρμα δεν χρειάζεται συστάσεις είναι εδώ και χρόνια από τις πιο καταξιωμένες σε παγκόσμιο επίπεδο, άρα αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό.

Στη λίστα με τους 25 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για το 2024, η Κρήτη κατέλαβε την 9η θέση.

Στην ανάλογη λίστα της Ευρώπης με τους 25 κορυφαίους προορισμούς, η Κρήτη βρέθηκε στην 4η θέση, η Σαντορίνη στην 14η θέση και η Αθήνα στην 18η θέση. Στην παγκόσμια λίστα ως κορυφαίος προορισμός για το 2024 είναι το Ντουμπάι και στην ευρωπαϊκή λίστα το Λονδίνο.

Ακόμη στη λίστα 25 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για φαγητό η Κρήτη κατέλαβε την 3η θέση και η Αθήνα την 15η θέση. Στην ευρωπαϊκή λίστα με 10 προορισμούς η Κρήτη βρέθηκε στην 2η θέση και η Αθήνα στην 8η θέση. Στην 1η θέση της λίστας με τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για φαγητό βρέθηκε το Ανόι ενώ στην 1η θέση της ευρωπαϊκής η Ρώμη. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved