Instagram timmy.karter Η άγρια ομορφιά του κόσμου μέσα από τα μάτια ενός Έλληνα ταξιδιώτη

Ο Ευθύμης Καρτερουλιώτης συνεχίζει να ζει μια ζωή χωρίς σύνορα και την αποτυπώνει στο κανάλι του στο Youtube.

Εδώ ο Θύμιος, εκεί ο Θύμιος, ποιος ξέρει πού (μπορεί να) είναι ο Θύμιος; Την μία μέρα κόβει βόλτες σε κακόφημα μέρη του Μεξικού, την άλλη τρώει βρόμικο στη Σουηδία παρέα με τον αδελφικό του φίλο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ύστερα βρίσκεται ανάμεσα σε Κολομβιανούς Ultras σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και μια άλλη επιβιώνει από καταιγίδες στην Νικαράγουα.

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Σουηδία.

 

Για να έχεις μια εικόνα, ο Ευθύμης Καρτερουλιώτης, γνωστός στους Instagramικούς κύκλους ως Τimmy Κarter, γυρίζει όλο τον κόσμο και το ζει χωρίς ανέσεις (έχει μείνει σε ό,τι hostel, τέντα και στενό υπάρχει) και μέσω του λογαριασμού του στο Youtube προσφέρει μια εναλλακτική ματιά σε όσους θέλουν να βλέπουν κάτι διαφορετικό πέρα από ξένα όμορφα τοπία, γεμάτα γέλιο και διάθεση για κάτι διαφορετικό.

Όπως θα δεις στο παρακάτω άλμπουμ δεν έχει πάει και σε «άσχημα» μέρη:

 

 

Στα μάτια μας, ο Ευθύμης Καρτερουλιώτης είναι ό,τι πιο κοντινό στον Γούολι από την σειρά βρετανικών βιβλίων «Που είναι ο Γουόλι;» καθώς ποτέ δεν ξέρεις από ποιο μέρος του κόσμου θα έρθει το επόμενο βιντεάκι του. Και να είσαι σίγουρος, δεν θα είναι από τα συνηθισμένα φιλμ, με άπειρο μοντάζ και προσοχή στην εκτέλεση. Διότι στο κανάλι του στο Youtube, με όνομα Timmy Κarter, μπορείς να καταλάβεις ότι πολλά από τα μέρη στα οποία συχνάζει, φλερτάρει με τον κίνδυνο.

Δεν είναι Bear Grills βέβαια.

Έχοντας μια ιδιαίτερη αγάπη για την Λατινική Αμερική, κάνει τις βόλτες του στα πιο άκυρα σημεία του κόσμου, ακόμα και αν χρειαστεί να βαδίσει σε -θεωρητικά- αχαρτογράφητα νερά. Αλλά αυτή είναι και η γοητεία αυτού που κάνει. Μεταφέρει μια εικόνα που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να μεταδώσει.

Πάντως, ακόμα και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας να είχε γίνει, το πιο πιθανό είναι να μιλούσαμε σήμερα για τον πιο ξακουστό Έλληνα γυρολόγο στο είδος του. Υπήρχε περίπτωση κάποια πόλη να μπορούσε να του κρατήσει το ενδιαφέρον πάνω από 3 μήνες;

 

 

Από ποιο μέρος του κόσμου άραγε θα εμφανιστεί στο επόμενο βίντεό του; Εμείς, πάντως, αν δεν έχουμε inside info δεν θα στοιχηματίζαμε σε κάποιο κοντινό μέρος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved