Summer Bag Stories: Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω τι βαλίτσα θα χρειαστείς

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με τον ενθουσιασμό που σε κατακλύζει, όταν οργανώνεις το ταξίδι των καλοκαιρινών διακοπών σου. Ωστόσο, υπάρχει ένα μέρος αυτής της προετοιμασίας το οποίο αφήνεις πάντα για την τελευταία στιγμή: Το κλείσιμο της βαλίτσας σου.

 

 

Βλέπεις, το κλείσιμο της βαλίτσας δεν ξεκινά λίγο πριν την αναχώρησή σου, αλλά τη στιγμή που θα επιλέξεις προορισμό και τύπο διακοπών, καθώς αυτά τα δύο στοιχεία θα κρίνουν τελικά τον τύπο, αλλά και τον αριθμό των αποσκευών σου.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποια είναι η κατάλληλη βαλίτσα σύμφωνα με το μέρος που θα επισκεφθείς, αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα! Διότι αποτελεί τον μοναδικό οδηγό που χρειάζεσαι για να διαλέξεις την ιδανική αποσκευή από τα καταστήματα Bag Stories.

 

bag99

 

Για εσένα που θέλεις μία βαλίτσα που θα κάνει level up στο στυλ σου

Θέλεις να είσαι άνετος στις μετακινήσεις σου; Τότε, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Chatelet Air 2.0, μία μεσαίου μεγέθους βαλίτσα της Delsey με χωρητικότητα 69lt, καφέ απόχρωση, κλειδαριά TSA, τσάντα για τα παπούτσια και τέσσερις διπλές ρόδες διπλής πυκνότητας.

 

bag52

 

Για εσένα που ετοιμάζεσαι για road trip με το αυτοκίνητο… φίσκα

Ετοιμάζεσαι για road trip στην Πελοπόννησο με την παρέα; Μία μαλακή, ελαφριά βαλίτσα, όπως το μπλε σχέδιο μεσαίου μεγέθους που περιλαμβάνει η σειρά Optimax της Desley, είναι ό,τι χρειάζεσαι. Όχι μόνο επειδή σου δίνει τη δυνατότητα της επέκτασης, αλλά διότι χάρη στο micro ballistic πολυεστερικό υλικό κατασκευής της, προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σου.

bag12

 

Για εσένα που δεν χάνεις ευκαιρία για σύντομες αποδράσεις

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού είναι μία ευκαιρία για να δραπετεύεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης; Αν απάντησες «ναι», η βαλίτσα trolley καμπίνας που χρειάζεσαι, ανήκει στη σειρά Clavel της Desley, διαθέτει μία χαρακτηριστική μπλε απόχρωση, χαμηλό βάρος και χωρητικότητα 43,25lt. Στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγεται και η μαύρη βαλίτσα καμπίνας της σειράς Segur 2.0 από την Delsey. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδανικό για εσένα που χρησιμοποιείς τακτικά το αεροπλάνο, καθώς αντέχει στη σκληρή χρήση.

 

bag66

 

Για εσένα που δεν αλλάζεις τη σκηνή σου ούτε με το πιο luxury κατάλυμα

Αν φέτος σκοπεύεις να κατασκηνώσεις στην Αμοργό, το Κάτω Κουφονήσι ή τη Σαμοθράκη, η ιδανική αποσκευή για εσένα δεν είναι άλλη από την εύχρηστη τσάντα πλάτης Cabin Zero της σειράς Travel Classic. Πρόκειται για μία ελαφριά αποσκευή με χωρητικότητα 36lt και αναπαυτικούς, ρυθμιζόμενους airmesh ιμάντες ώμου.

bag33

Για εσένα που μόλις καλοκαιριάζει όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο εξοχικό σου

Φέτος είναι η χρονιά που σκοπεύεις να αράξεις στο εξοχικό σου; Τότε, χρειάζεσαι το σύγχρονο σακ βουαγιάζ καμπίνας της σειράς Turenne από την Delsey, μία πρακτική, ελαφριά, αδιάβροχη αποσκευή από ανακυκλώσιμα υλικά, η οποία διαθέτει προστασία RFID, φερμουάρ ασφαλείας ZST και θέση για υπολογιστή.

bag44

Αν χρειάζεσαι ένα σακ βουαγιάζ σε στυλ trolley, τότε η ιδανική επιλογή είναι ένα σακ βουαγιάζ που μετατρέπεται σε βαλίτσα με ροδάκια και ανήκει στη σειρά Raspail από την Delsey.

 

bag55

 

Ο χρόνος για την αναχώρησή σου μετράει αντίστροφα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις στη βαλίτσα που θα σου χαρίσει την άνετη και ξεκούραστη μετακίνηση που επιθυμείς για το ταξίδι σου. Κάνε, λοιπόν, μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Bag Stories -και θα με θυμηθείς! Γιατί η ζωή είναι ένα ταξίδι και ξεκινάει από τα Bag Stories!!!

Kάνε σήμερα τις αγορές σου στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories.

Ακολούθησε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved