Το La Cantine du Faubourg Mykonos αποτελεί τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό και αυτό το καλοκαίρι

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, το La Cantine du Faubourg επιστρέφει και φέτος στη Μύκονο και ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα 15 Μαΐου για μια μαγική καλοκαιρινή σεζόν, καλωσορίζοντας ξανά στη μαγική παραλία του Ορνού όλους εκείνους που αναζητούν ένα προσωπικό χώρο αναψυχής και μια εμπειρία γεμάτη από αισθήσεις.

Ο πολυεπίπεδος χώρος του La Cantine είναι σχεδιασμένος με σύγχρονο μινιμαλισμό, με χωρητικότητα πάνω από 180 θέσεων σε μια έκταση 1300 τμ, ενώ η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του brand χτίζει ένα ισχυρό πελατολόγιο από λάτρεις των cocktail και ταξιδιώτες που ξέρουν να εκτιμούν το πραγματικά καλό φαγητό.

Από την άλλη, ξυπνάει όλες της αισθήσεις καθώς συνδυάζει τη χαρακτηριστική ταυτότητα του La Cantine με τη μοναδική ελληνική ατμόσφαιρα, σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο με στοιχεία φυσικής πέτρας, στέγαστρα από ακατέργαστο ξύλο καθώς και καθίσματα που περιβάλλονται από ένα τοπίο πυκνής βλάστησης και δέντρων ελιάς.

Η ομάδα 20 ταλαντούχων σεφ, που διακρίνονται από μια αμίμητη σπίθα δημιουργίας με επικεφαλής τον Γάλλο σεφ Gilles Bosquet παρουσιάζουν πιάτα που αποτίουν φόρο τιμής στις κοσμοπολίτικες ρίζες του La Cantine, επιβεβαιώνοντας συνεχώς την ηγετική θέση στο είδος του.

Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία από νοστιμιές της στεριάς και της θάλασσας, όπως ολόκληρο πόδι βασιλικού καβουριού με πικάντικη μαγιονέζα, αστακοσαλάτα με πεπόνι και τομάτα, καθώς και tagliolini με χαβιάρι και λεμόνι. Παράλληλα, signature πιάτα με την υπογραφή του σεφ Bosquet, όπως τα παϊδάκια μελιού με pomelo και ρόδι και το ceviche κιτρινόπτερου τόνου με σουσάμι, αβοκάντο και βινεγκρέτ γλυκού κρεμμυδιού, υπάρχουν επίσης στο μενού για να διασφαλίσουν ότι οι λάτρεις του La Cantine παγκοσμίως θα νιώθουν… σαν στο σπίτι τους.

Επίσης, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί σε όσους θέλουν να απολαύσουν το μαγικό ηλιοβασίλεμα στον Ορνό, οι οποίοι μπορούν να γευτούν, επιμελημένα ειδικά για αυτούς, signature cocktails και mocktails, μαζί με μία μεγάλη λίστα από γαλλικά, ελληνικά και ιταλικά κρασιά.

Ένας καλλιτεχνικός χώρος, ένας γαστρονομικός προορισμός, ένα σημείο συνάντησης, ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ένα βραδινό κρησφύγετο… το La Cantine du Faubourg είναι όλα όσα οι θαμώνες του επιθυμούν, και ακόμα περισσότερα.

Όποια κι αν είναι η αφορμή, είτε πρόκειται για δείπνο, για χορό, για γεύση ή ακόμη και για να δεις - ή να σε δουν - το ραντεβού στο La Cantine du Faubourg είναι φρέσκο αλλά και διαχρονικό, και θα θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά.

Ώρες Λειτουργίας του Εστιατορίου

Κυριακή - Πέμπτη: 18.30-02.00

Παρασκευή & Σάββατο: 18.30-03.00

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ορνός, 84600 Μύκονος

Κρατήσεις: book@lacantinemykonos.com

Τηλέφωνο: +30 2289 029111

PR inquiries

Chris Yfantis // T: +30 698 5060 734

Vassilis Galliakis // T: +30 694 7825 098

E: pr@f-design.gr

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved