Θα έμενες σε ελικόπτερο;

To Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας έχει κάτι καλό για εσένα.

Δεν ξέρω αν έχεις ταξιδέψει με ελικόπτερο. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάνει υπερβολικό θόρυβο. Δηλαδή, να θες να κοιμηθείς ένα μισαωράκι δεν μπορείς. Πού να κοιμηθείς με τέτοια φασαρία; Γκούγκου-γκούγκου ο έλικας από πάνω, άντε τώρα να κλείσεις μάτι. Κι όμως, να ξέρεις ότι υπάρχει ελικόπτερο στο οποίο όχι απλά μπορείς να αράξεις ή να κοιμηθείς, αλλά και να διακοπάρεις! Άσε το κάμπινγκ, άσε το ξενοδοχείο και κάνε κάτι διαφορετικό. Διακοπές σε ελικόπτερο! Αν σε βγάλει ο δρόμος προς… Σκωτία μεριά και συγκεκριμένα στο Mains Farm του Στέρλινγκ, τότε κλείσε… δωμάτιο στο ελικόπτερο  «ZA127 Sea King» του Βασιλικού Ναυτικού, ένα κατάλυμα εντελώς διαφορετικό από τετριμμένα!

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο-ελικόπτερο περιέχει ένα υπερλούξ δωμάτιο, με φωτεινούς λευκούς τοίχους, με φυσικά ράφια και κουζινούλα από ανοξείδωτο χάλυβα!

helicopter hotel 2

Έχει ένα υπνοδωμάτιο για πέντε άτομα (δύο ενήλικες και τρία παιδιά), ένα σαλόνι μέσα στο πιλοτήριο με ντεκόρ, το κιβώτιο των πτήσεων, ενώ έχει και θέα στη φύση μέσα από τα παράθυρα του ελικοπτέρου!

helicopter hotel 3

Θα σε χάλαγε; Εμένα καθόλου...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved