Διακοπές στην έπαυλη του Tupac επειδή μπορούμε

Ετοίμασε βαλίτσες για Καλιφόρνια.

Για φαντάσου να έχεις μια έπαυλη σαν αυτή εδώ, χτισμένη σε υπέροχη τοποθεσία, με απεριόριστη θέα σε αχανείς κοιλάδες, με χώρους και δωμάτια που είναι βγαλμένα από τα πιο τρελά σου όνειρα και όμως, τίποτα από όλα αυτά να μην μετράει τόσο όσο μια φράση που είναι χαραγμένη στην είσοδο και ανήκει σε έναν παλιότερο ένοικο: «Outlawz, Let no man separate what we create».

Οι φαν κατάλαβαν, για τους υπόλοιπους μιλάμε για τον Tupac και αυτό είναι το σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του μέχρι τη δολοφονία του το 1996.

Ο όρος σπίτι μάλλον χρησιμοποιείται λανθασμένα, καθώς μιλάμε για μια έπαυλη έκτασης 557 τ.μ. που, για να λέμε την αλήθεια, δεν θυμίζει και σε πολλά την εποχή του Tupac αφού ένα μεγάλο μέρος του ανακαινίσθηκε ριζικά (κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια κόστισαν αυτές οι εργασίες)

Τι θα βρεις μέσα σε αυτό παλάτι; Γρανίτη στην οροφή, οικοσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα γιγαντιαίο master bedroom που διαθέτει δικό του τζάκι, ιδιωτικό σαλόνι, τρία βεστιάρια, εξωτερική πισίνα και κουζίνα και 15 θέσεις πάρκινγκ.

Για την τιμή του, 2.5 εκατ. δολάρια, μάλλον τα αξίζει τα λεφτά του, όπως θα διαπιστώσεις και στις φωτογραφίες της γκάλερι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved