Ηρεμήστε, δεν περιμέναμε το Glass Onion για να μάθουμε το Πόρτο Χέλι

Μήπως στην Ελλάδα ανακαλύψαμε και την Ψαρρού από το «Kings of Mykonos»;

Καμία καλοπροαίρετη διαφήμιση δεν παύει να είναι καλοδεχούμενη, ειδικά από τη στιγμή που το αγαπημένο μας Netflix βάζει το χεράκι του για λογαριασμό του ελληνικού τουρισμού. Σαφώς και τα google-αρίσματα ελέω Glass Onion αποτέλεσε έναν λόγο παραπάνω για τους ξένους να αναζητήσουν τον πολυτελή προορισμό που διάλεξε η παραγωγή της ταινίας για το «Knives Out 2», ωστόσο μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο με τα άρθρα που μας προκαλούν έκπληξη για το στολίδι του νομού Αργολίδας; 

Βλέπετε το ξενοδοχείο «Amanzoe» (στο οποίο βρίσκεται η βίλα του Έντουαρντ Νόρτον στην ταινία) έχει προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως και σίγουρα ευθύνονται οι παραπάνω από 80 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόνο 3 μέρες που αποφάσισαν να δουν την ταινία. Στο εξωτερικό σίγουρα. 

Στην Ελλάδα πάλι δεν ήταν το Glass Onion και η βίλα του Amanzoe η αφορμή για να μάθουμε τις Σπέτσες ή το Πόρτο Χέλι.

Στo «Glass Onion» δεν ευχαριστιέσαι ούτε τις Σπέτσες

 
 

Οι περισσότερες από τις σκηνές στην βίλα είναι όντως γυρισμένες στη «Villa 20» η οποία κοστίζει για μία βραδιά 40.000 ευρώ. Σίγουρα όμως η βίλα αυτή κόστιζε τόσο και πριν από την ταινία. Ναι, το να μείνεις εκεί δεν ήταν ποτέ κάτι το πολύ εύκολο για τον μέσο Έλληνα και σίγουρα τώρα που είδε και το Glass Onion δεν πρόκειται ξαφνικά να βρει εκείνα τα 40.000 για να το παίξει γκρέκος Καρντάσιαν από την Καλαμάτα.

Η Villa 20 μπορεί να έχει 17 πισίνες, 10 κουζίνες, 30 τζακούζι και 80 καναπέδες, τίποτα όμως δεν θα αλλάξει τώρα που είδαμε το Glass Onion. Εμείς πάλι στο Αγρίνιο θα πάμε διακοπές ή σε κανένα ελεύθερο κάμπινγκ με το ένα μάτι ανοιχτό για να μην μας γράψει η αστυνομία.

Μπορεί χιλιάδες χρήστες να μπήκαν στον πειρασμό να δουν αν όντως είναι αληθινή η «Villa 20» ή και πόσο κοστίζει μία διανυκτέρευση σε αυτή την ονειρική εξοχική κατοικία, αλλά η «ιστορία» με τους τουρίστες δεν σημαίνει ότι έτσι μάθαμε τον τόπο μας.

Σε λίγο θα μας πουν ότι οι Έλληνες πάνε περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας ή τη Σαντορίνη επειδή είδαν «Jason Bourne» και το «Tomb Raider 2» αντίστοιχα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved