Ονειρεύεσαι island hopping στις Σποράδες; Με τη SEAJETS μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα!

Μετά από ατελείωτες συζητήσεις με τους κολλητούς σου και αφού «έπεσαν» ξανά και ξανά στο «τραπέζι» του διαλόγου τα ίδια διλήμματα, δηλαδή camping ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, road trip ή island hopping, αποφασίσατε ομόφωνα πως το φετινό καλοκαίρι θα σας βρει να σεργιανίζετε στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στις «παραδεισένιες» Σποράδες.

Όχι μόνο διότι πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες κάθε ταξιδιώτη, σε εκείνον που αποζητά κάτι πιο χαλαρό και σε εκείνον που θέλει κάτι πιο luxury, αλλά επειδή οι ειδυλλιακές παραλίες της Σκόπελου, της Αλόννησου και της Σκιάθου, είναι οι τοποθεσίες που υπόσχονται πως θα σας προσφέρουν τις στιγμές ξεγνοιασιάς που ζητάτε.

Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να δημιουργήσετε ένα πλάνο διακοπών, το οποίο θα κάνει πιο διασκεδαστική και ξεκούραστη την island hopping εμπειρία σας. Διότι η μεταφορά σας από νησί σε νησί, είναι ένας παράγοντας που θα κρίνει την ποιότητα των διακοπών σας. Και αν επιθυμείτε να βιώσετε ένα ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, η SEAJETS μπορεί να σας το προσφέρει.

 

 

Πώς θα φτάσετε στις «παραδεισένιες» Σποράδες πιο γρήγορα από ποτέ;

Σε περίπτωση που δεν έχεις τολμήσει στο παρελθόν να κάνεις island hopping, είναι σημαντικό να γνωρίζεις -και να ενημερώσεις και τους κολλητούς σου- πως η οργάνωση του ταξιδιού είναι το παν. Όσο πιο καλά έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας, τόσο πιο ξεκούραστες και άνετες είναι οι διαδρομές που θα πραγματοποιήσετε πηγαίνοντας από το ένα νησί στο άλλο, τόσο περισσότερο θα απολαύσετε τις μέρες που θα περάσετε εκεί. Και αυτό είναι ένα από τα θετικά που σας προσφέρουν οι Σποράδες: Το γεγονός πως τα νησιά δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους, οπότε δεν θα χάσετε πολύτιμο χρόνο στο πήγαινε-έλα. Σε αυτό, βέβαια, θα σας βοηθήσει περισσότερο από όλους η SEΑJETS, η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, η οποία εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και πραγματοποιεί περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από τον Πειραιά, τη Ραφήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τον Βόλο, το Μαντούδι Εύβοιας και το Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

seajets2

 

Ο «πρωταθλητής» που σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία ταξιδιού

Κακά τα ψέματα. Στις διακοπές όλοι θέλουμε να νιώθουμε βασιλιάδες, το ίδιο και εσύ με τους κολλητούς σου. Η περίοδος των διακοπών είναι αυτή που περιμένετε πώς και πώς όλο τον υπόλοιπο χρόνο, οπότε δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε εκπτώσεις, πόσω μάλλον στο ταξίδι σας. Ακριβώς για αυτό, να ξέρεις πως αν θέλετε να απολαύσετε μία ανεπανάληπτη εμπειρία ταξιδιού, τότε το οχηματαγωγό ταχύπλοο CHAMPION JET 1 είναι αυτό που μπορεί να σας την προσφέρει και με το παραπάνω. Το συγκεκριμένο πλοίο χωράει 950 επιβάτες και 120 οχήματα, ενώ αναχωρεί καθημερινά -εκτός Τρίτης και Πέμπτης- από το Μαντούδι Ευβοίας. Πιο αναλυτικά, η διάρκεια που χρειάζεται για να φτάσει από το Μαντούδι στην Αλόννησο είναι 40 λεπτά, από το Μαντούδι στην Σκόπελο φτάνει σε 1 ώρα και 5 λεπτά, ενώ από το Μαντούδι μέχρι τη Σκιάθο χρειάζεται 1 ώρα και 45 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση, η απόσταση από την Αθήνα στο Μαντούδι είναι περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να μεταβείτε μέχρι εκεί με λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

 

seajets3

 

Αν θέλεις, λοιπόν, να βιώσεις μαζί με τους κολλητούς σου μία άνετη και γρήγορη εμπειρία island hopping στις Σποράδες, τότε όλοι οι δρόμοι σάς οδηγούν στο Μαντούδι. Επιβαίνοντας στο CHAMPION JET 1 της SEAJETS και ξεκινώντας με αυτό το ταξίδι σας, να είσαι σίγουρος πως θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείς να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα της SEAJETS, να καλέσεις στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείς στον ταξιδιωτικό σου πράκτορα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved