Εξερεύνηση στο βουνό: Το camping που θα θυμάσαι για πάντα γιατί θα είσαι πανέτοιμος να το ζήσεις!

Αν μη τι άλλο, το φετινό καλοκαίρι το ονειρευόσουν καιρό. Τι σημαίνει αυτό; Πως βρίσκεσαι στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και δεν βλέπεις την ώρα να πάρεις το όχημά σου και να φύγεις από την πόλη, εξερευνώντας κάποιο από τα πανέμορφα βουνά της Ελλάδας, ώστε να βιώσεις κορυφαίες φυσιολατρικές εμπειρίες, μαζί με την παρέα.

Η φύση, άλλωστε, είναι το Νο1 κίνητρο για εσένα, που φέτος το καλοκαίρι, περιμένεις πώς και πώς να ταξιδέψεις σε κάποιο απομονωμένο μέρος, για να βρεις την ηρεμία, τη χαλάρωση και την απόλυτη ελευθερία, που σου έχουν λείψει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Εάν κάθε καλοκαίρι, αναβάλεις τη μοναδική εμπειρία του camping, μάθε πως, όποιο στυλ διακοπών και εάν είναι το αγαπημένο σου, ένα είναι το προαπαιτούμενο, για εσένα που θέλεις να απολαύσεις στο έπακρον τις ημέρες των διακοπών σου: Η σωστή οργάνωση, ώστε να είσαι πανέτοιμος για τις πιο μοναδικές εμπειρίες του καλοκαιριού.

Η κιθάρα σου, o κατάλληλος εξοπλισμός και οι κολλητοί σου φίλοι είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να βιώσεις την καλύτερη εμπειρία του φετινού καλοκαιριού, η οποία -χάρη στα must-have camping items- θα σου μείνει αξέχαστη. Ιδού, οι συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσεις, για την πιο άνετη και απολαυστική camping εμπειρία.

Τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από το σακίδιό σου

Το camping στο βουνό χρειάζεται καλύτερη οργάνωση από το camping στη θάλασσα. Ο λόγος, φυσικά, έγκειται στη διαφορά θερμοκρασίας, αλλά και στην πληθώρα δραστηριοτήτων, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι «ποιος είναι ο κατάλληλος ρουχισμός που δεν πρέπει να λείπει από το σακίδιό σου;». Ένα ελαφρύ μπλουζάκι, όπως το Fjällräven logo t-shirt από οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα, που ενισχύει την ανθεκτικότητά του, και το all-time classic καπέλο της εταιρίας, είναι σίγουρα ανάμεσα στα must-have items που δεν πρέπει να λείπουν από το σακίδιό σου, για να είσαι σωστά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις όποια καιρική συνθήκη κι αν χρειαστεί, από τη ζέστη του μεσημεριού μέχρι τη νυχτερινή ψύχρα. Άλλωστε, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως η πολύωρη έκθεση στον ήλιο απαιτεί την απαραίτητη προστασία, που μόνο ένα αντηλιακό  δεν μπορεί να προσφέρει.  

F01

Για να προετοιμαστείς σωστά, επίλεξε  ένα άνετο παντελόνι Fjällräven για πεζοπορία, όπως το High Coast, ιδανικό για ζεστές θερμοκρασίες, κατασκευασμένο από το ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό G-1000 Lite με τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ στο πίσω μέρος,  για να αποθηκεύσεις τα απαραίτητα. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις στο σακίδιο των διακοπών σου το ανθεκτικό shorts πεζοπορίας Barents Pro με κανονική εφαρμογή, κατασκευασμένο και αυτό από το πρωτοποριακό ανθεκτικό υλικό G-1000 original, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

F02

Το must προϊόν για να ζήσεις στο 100% τις πιο εναλλακτικές διακοπές

Η μισή μαγεία του camping «κρύβεται» και στην έννοια της αυτάρκειας. Ακόμη και εάν η ενασχόλησή σου με τη μαγειρική δεν είναι μία από τις αγαπημένες σου συνήθειες, αυτό το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να ανατρέψεις όσα ήξερες μέχρι σήμερα και να μάθεις να αυτοσυντηρείσαι. Πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό; Μα, φυσικά, μαγειρεύοντας για όλη την παρέα. «Σύμμαχός» σου σε αυτή την προσπάθεια θα είναι το γκαζάκι Primus Power Gas, που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, σε χαμηλές, αλλά και πολύ υψηλές θερμοκρασίες και μεταφέρεται εύκολα.  

F03

Βρες την αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνταγή ανάμεσα σε αυτές που προτείνει η Primus για κάθε περιπέτεια και εξέπληξε όλη την παρέα, αποκτώντας τον τίτλο του… executive chef, φέτος το καλοκαίρι!

F04

Τα αξεσουάρ που θα φέρουν το σπίτι σου… στο βουνό

Sleeping bag και στρωματάκι εδάφους! Πρόκειται για το απόλυτο «δίδυμο» της επιτυχίας, ειδικά για εσένα που θέλεις να αισθάνεσαι «σαν στο σπίτι σου». Μπορεί το κρεβάτι σου να είναι πιο αναπαυτικό από το πάτωμα, όμως ακόμη και εάν δεν μας πιστεύεις ο ύπνος εντός σκηνής είναι μία ονειρική εμπειρία, αρκεί να μην αισθάνεσαι στην πλάτη σου τις πέτρες ή τα κλαριά που σου «χαρίζει» απλόχερα η φύση! Έξτρα tip για εσένα που δεν θέλεις να σου λείπει τίποτα απολύτως από την καθημερινότητά σου στο βουνό, είναι να εξοπλιστείς και με ένα φουσκωτό μαξιλάρι που θα σε απαλλάξει από τον φόβο ενός ενδεχόμενου πονοκεφάλου μόλις ξυπνάς! Ανακάλυψε τις επιλογές που προτείνει η Fjällräven!

 

square mood SS21 Lars Schneider Tent SWE 34422 EXP 2025 08 31

Για εσένα, που σκέφτεσαι το καλοκαίρι να κατασκηνώσεις με την παρέα στο βουνό, έχεις ήδη επιλέξει τον ακριβή προορισμό, αλλά αναρωτιέσαι ποια είναι τα must-have camping items, για να γεμίσεις το άδειο σου σακίδιο, δεν χρειάζεται περαιτέρω σκέψη. Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και ετοιμάσου να βιώσεις την πιο απολαυστική εμπειρία διακοπών μαζί με όλη την παρέα. Είσαι έτοιμος;

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.fjallraven.com και το www.primusequipment.com.

@fjallravenofficial #Fjallraven 

@primusequipment



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved