Είσαι τύπος του βουνού ή της θάλασσας; Αυτός είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός camping για εσένα!

Θάλασσα ή βουνό; Ιδού το δίλημμα. Οι διακοπές πλησιάζουν και αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα, είναι καιρός να επιλέξεις. 

Το σίγουρο είναι πως όποια από τις δύο κατηγορίες και εάν διαλέξεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές με όλη την παρέα, η εμπειρία του camping θα σε συναρπάσει.

Φυσικά, προτού πάρεις αυτή την απόφαση, λέγοντας «ναι» σε μία κατασκηνωτική εμπειρία που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στη φύση, οφείλεις να απαντήσεις σε μερικά βασικά ερωτήματα, τα οποία θα σε κατευθύνουν, ώστε να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για εσένα: «Πόσο καιρό θα μείνεις εκεί που θα πας;», «Πόσα άτομα απαρτίζουν την παρέα σου;», «Τι θα κάνεις εκεί που θα πας;» και το κυριότερο, «Πού θα πας και πόσο οργανωμένα είναι εκεί που θα πας;».

Το τελευταίο ερώτημα, άλλωστε, θα απαντήσει και στο κυρίαρχο δίλημμα για camping στο βουνό ή τη θάλασσα, μία ερώτηση από την οποία εξαρτώνται και τα πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου. Εάν, λοιπόν, δεν είσαι τύπος της τελευταίας στιγμής και η οργάνωση είναι το δυνατό σου σημείο, τότε ετοιμάσου να κρατήσεις σημειώσεις για να μην σου λείψει απολύτως τίποτα, φέτος το καλοκαίρι!

 

Ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον προορισμό που θα επιλέξεις

Η εμπειρία του camping, αναμφίβολα, είναι μία από τις πιο δυνατές που μπορεί να ζήσει κανείς: Μια κιθάρα, τα κατάλληλα gadget, ένας φορητός προτζέκτορας, η καλύτερη παρέα, η κατάλληλη σκηνή και τα must camping items αρκούν για να βιώσεις την καλύτερη εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. Και το σίγουρο είναι πως με τη σωστή οργάνωση, δεν θα σου λείψει τίποτα στις διακοπές σου!

Εάν είσαι τύπος της θάλασσας και δεν βλέπεις την ώρα να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο, μέσα από τη σκηνή σου, τότε η χώρα μας σίγουρα σου προσφέρει μία πληθώρα προορισμών, είτε επιλέξεις κάποιο εξωτικό νησί είτε όχι. Στα must-have items που δεν πρέπει να αμελήσεις να έχεις μαζί σου πέρα από τη σκηνή, το δάπεδο–μουσαμά για να βάλεις από κάτω, μία τέντα ή προέκταση σκηνής για περισσότερη σκιά και δροσιά πάνω και έξω από τη σκηνή σου, μία αιώρα, έναν υπνόσακο, στρώματα αέρα, εάν η άνεση είναι στις προτεραιότητές σου, έναν φακό κεφαλής ή χειρός και φυσικά το σακίδιό σου, που καλό είναι να έχει μεγάλη χωρητικότητα για να μην χρειαστείς επιπλέον αποσκευές, είναι σημαντικό να προμηθευτείς και κάποια επιπλέον αντικείμενα, όπως αναδιπλούμενες καρέκλες και τραπεζάκι, ειδικά παπούτσια για θάλασσα και γενικότερα για το νερό, καπέλα για προστασία από τον ήλιο ή μπαντάνες, καθώς και ένα φορητό ψυγείο, μέσα στο οποίο θα μπορείς να έχεις τις παγωμένες μπύρες σου. 

 

98933

 

Από την άλλη, εάν η αγάπη σου για το βουνό είναι η Νο1 προϋπόθεση, για να οργανώσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε πέρα από τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για camping στην παραλία, θα χρειαστείς και κάποια έξτρα αντικείμενα, καθώς δεν θα μπορούσες να επιβιώσεις στο βουνό με τις σαγιονάρες για τη θάλασσα, έτσι δεν είναι; Μην ξεχάσεις, λοιπόν, ένα ζευγάρι ορειβατικά παπούτσια, ένα αδιάβροχο μπουφάν και παντελόνι, μιας και η θερμοκρασία στο βουνό είναι κάπως απρόβλεπτη, καθώς και μερικά ζευγάρια κάλτσες κατάλληλες για το κλίμα.

 

88899

 

Τελικά, μπορεί οι διακοπές σε camping να φαντάζουν πιο περίπλοκες, ωστόσο δεν είναι, καθώς με τη σωστή οργάνωση και τον απαραίτητο εξοπλισμό, αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο ξεκούραστες και άνετες διακοπές σου. Τώρα που ετοιμάζεσαι να επιλέξεις, εάν θα προτιμήσεις βουνό ή θάλασσα, συνεπώς, κάνε και την αντίστοιχη λίστα με τα must-have items και get ready για τις πιο αξέχαστες διακοπές της ζωής σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved