Youtube Το bachelor party με jet ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη

Αν ψάχνεσαι ακόμη για το ιδανικό bachelor, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο.

Για ν’ ανακαλύψουμε την ιστορία του bachelor θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω. Για την ακριβεία στην εποχή της αρχαίας Σπάρτης, όπου οι άνδρες πριν τη μεγάλη βραδιά έπιναν ένα ποτήρι κρασί παραπάνω με τους στρατιωτικούς συντρόφους τους. Επιστρέφοντας στο σήμερα, τα bachelor parties έχουν πιο glamorous όψη και όσο περνάνε τα χρόνια, η πολυτέλεια και οι εμπνεύσεις πηγαίνουν στο επόμενο level.

Πρόκειται για 24 ώρες που όλα επιτρέπονται και οι αναμνήσεις σε συντροφεύουν για πάντα. Το bachelor με τους κολλητούς είναι μία ανδρική ιεροτελεστία. Είναι εκείνες οι ώρες που αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρο για την ανδρική φιλία. Και αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, οφείλεις να την ρουφήξεις μέχρι το μεδούλι.

Όλοι θα ήθελαν ένα bachelor πάρτι σε αυτό το σπίτι

Το να βγείτε ένα βράδυ και να καταλήξετε χάλια από τα ποτά με τους κολλητούς είναι μία βαρετή και mainstream προοπτική. Το να κάνεις, όμως, ένα bachelor που θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο στα ύψη είναι η απόλυτη πρόκληση. Μάλιστα υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν να πάνε το bachelor στο επόμενο επίπεδο. Νοικιάζουν ένα private jet σε σένα και την παρέα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως.

 

 

Πόσοι χωράνε; Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα. Τα πολυτελή jets διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, που κιμαίνονται από turbo-props και light jets μέχρι heavy charter jets. Για παράδειγμα το εξαιρετικά εξελιγμένο Gulfstream GIV που μπορεί ν’ αντέξει έως και 14 επιβάτες και μπορεί να πετάξει περισσότερα από 5.000 μίλια ασταμάτητα. Έτσι, αν πρόκειται να ταξιδέψεις στο εξωτερικό με μια μεγάλη ομάδα, αυτό που μπορεί να είναι το ιδανικό private jet για σένα.

Η δεύτερη ερώτηση έρχεται αβίαστα. Πού μπορείς να πας; Η απάντηση είναι παντού. Από Θεσσαλονίκη ή Μύκονο μέχρι Las Vegas και Miami. Ωστόσο μεταξύ μας, νοικιάζοντας ένα private jet δε σε νοιάζει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Ό,τι γίνεται στα σύννεφα, μένει για  πάντα εκεί. Φρόντισε λοιπόν να το ζήσεις όπως πρέπει, να κάνεις κάθε σου επιθυμία πραγματικότητα γιατί μετά τον γάμο δύσκολα θα βρεθεί τέτοια ευκαιρία.

Ιδανική βίλα για το bachelor του κολλητού

Βέβαια ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του να νοικιάσεις ένα ιδιωτικό αεροπλάνο είναι η απόλαυση της ελευθερίας. Και ειδικά όταν πρόκειται για την «τελευταία ημέρα της ελευθερίας σου ως εργένης», τότε οφείλεις να απολαύσεις κάθε δευτερόλεπτο. Τι καλύτερο από ένα ταξίδι σ’ ένα μέρος που δεν πρόκειται να σε βρει κανείς; Την ίδια στιγμή το ταξίδι με αεροπλάνο θεωρείται η ασφαλέστερη επιλογή. Γνωρίζοντας πως θα φτάσεις στον προορισμό σου με ασφάλεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διασκεδάσεις χωρίς περιορισμό. Η πολυτέλεια δεν λείπει από τα ιδιωτικά αεροπλάνα και κάθε σου επιθυμία γίνεται πραγματικότητα. Γκουρμέ φαγητό, σαμπάνια να ρέει άφθονη και μουσική της επιλογής σου. Αυτά αποτελούν προαπαιτούμενα για μία βραδιά που κανείς δεν θα ξεχάσει.

 

 

Υπάρχει κάτι αρνητικό σε όλο αυτό; Ναι καλά το σκέφτηκες. Τα χρήματα. Διότι καλή η πολυτέλεια αλλά δυστυχώς απευθύνεται σε γερά πορτοφόλια. Οι τιμές κυμαίνονται από 5.000 μέχρι 8.000 δολάρια την ημέρα, οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις αυτό το άρθρο με... τρόπο στον κουμπάρο σου. Και άσε εκείνον να πάρει την τελική απόφαση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved