Εσύ θα έκλεινες δωμάτιο για Σαντορίνη στο Nobu Hotel του Robert De Niro;

O Robert De Niro ανοίγει Nobu Hotel στη Σαντορίνη.

Ο θρυλικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Robert De Niro, πρόκειται να φέρει το Nobu Hotel + Restaurant στην Ελλάδα. Μαζί με τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa, το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει στην Ελλάδα αυτή την άνοιξη, σύμφωνα με το Travel + Leisure Magazine. Οι ιδρυτές του Nobu Hotel and Restaurant είναι ο διάσημος γιαπωνέζος σεφ Nobu Matsuhisa, ο Robert De Niro και ο Meir Teper.

 

 
 

Η εταιρία Nobu ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια, ξεκίνησε στο Λος Άντζελες, με το πρώτο εστιατόριο του Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, που ονομάζεται Nobu. Ο Rober De Niro έφαγε στο εστιατόριο και ερωτεύτηκε την καινοτόμο προσέγγιση του Matsuhisa στην ιαπωνική κουζίνα με περουβιανά υλικά. Πρόσφερε μια επιχειρηματική συμφωνία στη Matsuhisa που θα περιελάμβανε το άνοιγμα ενός εστιατορίου στο Μανχάταν.

 

  

Ο Matsuhisa, ο οποίος είναι τελειομανής, απέρριψε τη συμφωνία επειδή ένιωθε ότι το εστιατόριο του στο Λος Άντζελες δεν είχε τελειοποιηθεί ακόμη. Ήθελε να διασφαλίσει ότι το πρώτο του εστιατόριο λειτουργούσε τέλεια πριν επεκταθεί. Ο Robert De Niro σεβάστηκε την απόρριψη του σεφ και κράτησε την προσφορά του στο τραπέζι. Ο Matsuhisa επικοινώνησε αργότερα όταν ήταν έτοιμος και οι δυο τους άνοιξαν μαζί το εστιατόριο στο Μανχάταν. Το Nobu έχει επεκταθεί εκτός των ΗΠΑ ανοίγοντας πολυτελή εστιατόρια σε όλο τον κόσμο σε πόλεις όπως το Πεκίνο, η Κωνσταντινούπολη και η Πόλη του Μεξικού.

 

 

Το Nobu Hotel του De Niro θα ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες στη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης στο όμορφο Ημεροβίγλι. Το Nobu Hotel and Restaurant στη Σαντορίνη θα είναι εξοπλισμένο με ένα επώνυμο Nobu Restaurant, πολυτελές σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε υπερυψωμένες βίλες με πισίνα που η καθεμία προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος από την κορυφή του βράχου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης (Θήρα) και βρίσκεται κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved