Τρία ελληνικά νησιά που προσελκύουν επενδύσεις εκατομμυριούχων

Το επενδυτικό ενδιαφέρον εκατομμυρίων μεγαλώνει για αυτά τα νησιά.

Τα ελληνικά νησιά είναι ένα διαμάντι του τουρισμού παγκοσμίως. Είναι μέρη που προσελκύουν εκατομμυριούχους επενδυτές γιατί η ομορφιά τους είναι αξεπέραστη.

 

 

Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία έψαξε για παραθαλάσσιους προορισμούς που ταιριάζουν καλύτερα σε επιχειρηματίες, επενδυτές, χρηματιστές και άλλους εύπορους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν ή/και να μετακομίσουν.

 

 
 

Είναι νησιά που ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν τουρίστες. Είναι μέρη που όλος ο κόσμος θέλει να επισκεφτεί και να κάνει εκεί διακοπές.

Κάθε προορισμός βαθμολογήθηκε από το 1 έως το 50 . Τα κριτήρια αφορούσαν στην ομορφιά κάθε τόπου, στις υπηρεσίες, στους φόρους κάθε χώρας και στην ασφάλεια.

Φυσικά μερικά από τα πιο όμορφα νησιά μας βρίσκονται μέσα σε αυτή τη λίστα.

 

 
 

Την πρωτιά στη λίστα κατέχουν τα νησιά Κέιμαν, που αποτελούν έναν φορολογικό παράδεισο που προσελκύει περισσότερο τους Αμερικανούς που επιθυμούν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, σύμφωνα με το Nomad Capitalist.

Μετά από όμως από αυτά, έχουμε την δική μας δόξα, τα δικά μας νησιά παρελαύνουν κάπου στην κορυφή.

Λίγες θέσεις πιο κάτω, στην έκτη, φιγουράρουν η Κρήτη και η Μύκονος, νησιά τα οποία ισοψηφούν με το νησί Κοζουμέλ στο Μεξικό.

Στη συνέχεια ακολουθεί η Σαντορίνη, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση μαζί με το Λανγκάουι της Μαλαισίας και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Δες εδώ πόσο όμορφα είναι τα νησιά μας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved