James Bond Travel Experience: Το πακέτο διακοπών για τους φανς του 007

Θα ζήσεις σαν τον 007 αλλά χωρις σκοτωμούς. Και θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. 

Αν λοιπόν είσαι ένας από εκείνους που πάντα ήθελαν να ζήσουν μία ζωή σαν τον μεγάλο και διάσημο πράκτορα που έχουμε αγαπήσει από τις ταινίες του στον κινηματογράφο, τότε μάλλον ήρθε η ώρα σου να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Βέβαια όλο αυτό το όνειρο έρχεται και με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο.

 

 

Αν δεν θέλεις να σε κυνηγάνε Ρώσοι διαβολικοί πράκτορες ή κακοποιοί με χρυσά δάχτυλα, αν δεν θέλεις να βρεθείς νεκρός από κάποια σφαίρα ή από κάποια πτώση από ουρανοξύστη, αλλά από την άλλη χρειάζεσαι στη ζωή σου όλη εκείνη τη χλιδή και το στυλ του πιο διάσημου πράκτορα στον κόσμο, τότε πρέπει να δεις αυτό.

 

 
 

Εδώ θα μάθεις περισσότερα για αυτή την εμπειρία. 

Το James Bond Travel Experience θα σου χαρίσει όλα τα παραπάνω αλλά χωρίς τους σκοτωμούς και τους θανάσιμους τραυματισμούς. Φυσικά σε ένα πακέτο υπερπολυτέλειας.

 

 
 

Το πακέτο περιλαμβάνει διακοπές στην Νορβηγία μαζί με δύο πρώην των ειδικών δυνάμεων στο πλάι σου οι οποίοι θα σε εκπαιδεύσουν και θα σε μάθουν πώς να χειρίζεσαι όπλα γεμισμένα φυσικά με μπογιά. Το πακέτο περιλαμβάνει πτώση από ελικόπτερο με αλεξίπτωτο αλλά και ειδικές αποστολές που θα σου μάθουν να ζεις σαν πράκτορας.

 

 
 

Όλο αυτό θα ακολουθείται όλη την ώρα από ένα ειδικό συνεργείο που θα κινηματογραφεί τις περιπέτειες σου όλο αυτό τον καιρό. Ακούγεται παρανοϊκό; Είναι λίγο…από την άλλη όμως κοστίζει και 110.000 δολάρια για να το ζήσεις.

Όλο αυτό τελικά θα καταλήξει στην πρεμιέρα του νέου James Bond, No Time To Die, όπου και θα τελειώσει το ταξίδi σου.

Δες εδώ μερικές στιγμές από την καριέρα του James Bond:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved