Παραλία Νος: Ένα τοπίο με παραπάνω από μία αποχρώσεις

Θα χρειαστεί να ταξιδέψεις αρκετά αλλά αξίζει τον κόπο.

Η Ελλάδα έχει άπειρες ομορφιές και μέρη που μάλλον δεν μπορείς να βρεις σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου. Έχει τόσο μεγάλη ποικιλία που τελικά οι τουρίστες έρχονται και ξαναέρχονται για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της χώρας μας το καλοκαίρι και όχι μόνο.

 

 

Ένα από τα χαρακτηριστικά της χώρας μας είναι αναμφίβολα οι παραλίες. Άλλες εύκολα προσβάσιμες κι άλλες στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Εδώ είμαστε κάπου στη μέση, στα Δωδεκάνησα, οπότε με ένα πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά φτάνεις σχετικά εύκολα.

 

 
 

Κι όμως αξίζει ένα ταξίδι για να γνωρίσεις μερικά από τα άγνωστα αλλά πανέμορφα μέρη της Ελλάδας. Η παραλία Νος είναι ένα από αυτά. Η Σύμη είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Δωδεκανήσων.

Η παραλία με τις τρεις εντυπωσιακές διαφορετικές αποχρώσεις στα νερά της που βρίσκεται στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Σύμη είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ένα φαινόμενο μοναδικό στο είδος του.

 

 
 

Μια παραλία με μεγάλη αμμουδιά με χρυσαφένια άμμο και κρυστάλλινα νερά που σε προκαλεί συνεχώς για βουτιές. Και αυτή είναι δεν είναι η μοναδική παραλία της Σύμης που θα αγαπήσεις, μιας και το νησί έχει άπειρες επιλογές που θα λατρέψεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved