Αν θέλεις κάτι κοντά αλλά την ίδια στιγμή πολύ μακριά, η Αίγινα είναι ο προορισμός σου.

Η Αίγινα είναι κάτι το μοναδικό για την Αθήνα. Είναι ένας τρόπος να φύγεις από την πόλη και το άγχος της και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο. Αν θέλεις λοιπόν να βρεθείς σε ένα νησί με όλη τη σημασία της έννοιας αλλά θέλεις να το κάνεις γρήγορα και εύκολα τότε η Αίγινα είναι αυτό που ψάχνεις.

Θα κάνεις μόλις μια ώρα με το πλοίο της γραμμής για να φτάσεις από τον Πειραιά στο νησί της Αίγινας. Ένας ιδανικός προορισμός για τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού. Η Αίγινα τα έχει και στα προσφέρει όλα χωρίς να πρέπει να είσαι στο επίκεντρο της βουής της έντονης τουριστικής κίνησης. Η Αίγινα διαθέτει ήσυχες παραλίες και όμορφες διαδρομές για πεζοπορία.

Αν είσαι μέσα για ένα φθηνό αλλά την ίδια στιγμή ποιοτικό Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού τότε πρέπει να την επισκεφτείς άμεσα.

 

 
 

Δεν έχεις παρά να μπεις στον ηλεκτρικό σταθμό με κατεύθυνση προς Πειραιά. Απέναντι από τον σταθμό βρίσκεις τα εκδοτήρια για Αίγινα (με το συμβατικό πλοίο, 16 ευρώ με επιστροφή) και σε 60 λεπτά (όσο περίπου κάνεις για να πας σε κάποια παραλία της λεωφόρου Ποσειδώνος) έχεις φτάσει σε ένα νησιωτικό περιβάλλον.

 

 
 

Ακούγεται απίστευτο κι όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Σκέψου σε πόση λίγη ώρα βρίσκεσαι σε έναν νησιώτικο παράδεισο. Εσύ το ήξερες, το είχες σκεφτεί ποτέ να το κάνεις;

Η Αίγινα, μια ανάσα δρόμος από την Αθήνα, είναι δημοφιλής επιλογή για μονοήμερες εκδρομές ή για ολιγοήμερες αποδράσεις στα γαλάζια νερά του Αργοσαρωνικού. Οι διακοπές στην Αίγινα υπόσχονται ξεκούραση, όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και πολλές επιλογές για διασκέδαση, διαδρομές στη φύση και δραστηριότητες.

Στο παρακάτω άλμπουμ θα δεις πώς είναι η αγαπημένη μας Αίγινα:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved