Δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο, όπου και αν έχεις βρεθεί.

Χρυσή άμμος και απλωμένη έκταση συνθέτουν το σκηνικό που είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Είναι το μέρος που μοιάζει να είναι βγαλμένο από κάποια ταινία σαν τη Γαλάζια Λίμνη. Δεν έχεις ξαναδεί τέτοιο πράγμα και τέτοιο μέρος στην Ελλάδα.

Υπάρχουν δεκάδες παραλίες στην Ελλάδα που πάντα θα βρίσκεις κάτι να σε εντυπωσιάζουν. Μπορούμε να φτιάξουμε μια ατελείωτη λίστα με ελληνικές παραλίες που μας έχουν γοητεύσει αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές τις ξεχωρίζουμε. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η παραλία που ενώνεται με μια λωρίδα άμμου με ένα νησάκι.

Είναι τόσο όμορφα που πραγματικά δεν θα θέλεις να φύγεις από αυτό το μέρος. Το φυσικό τοπίο είναι τόσο πλούσιο που μοιάζει να είναι τεχνητό. Λες και κάποιος το έχει φτιάξει ειδικά για κάποιο κινηματογραφικό στούντιο.

 

 
 

Ο λόγος για μια παραλία που βρίσκεται στην Πάρο και η οποία ενώνεται με μια λωρίδα με το νησάκι του Οικονόμου, όπως λέγεται. Η παραλία Στεφάνο που βρίσκεται εκεί μοιάζει να ενώνει την Πάρο με αυτή την άγνωστη σε πολλούς νησίδα. Μια από τις ελληνικές παραλίες που έχει κάτι το ιδιαίτερο βρίσκεται στην Πάρο και έχει ενδιαφέρον να την επισκεφθείς αν βρεθείς στο νησί για διακοπές.

 

 
 

Ένα ακατοίκητο νησάκι που σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις με πολύ λίγο κόσμο μπάνιο. Μια διαφορετική εμπειρία που αξίζει να γνωρίσεις από κοντά. Αν θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου λες και παίζεις σε ταινία του Χόλυγουντ πρέπει να πας εδώ.

Δες πως είναι αυτό το μέρος στην Πάρο:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved