Το ψηλότερο χωριό στα Βαλκάνια βρίσκεται στην Ελλάδα

Εντάξει, δεν βρίσκεται και στο Everest αλλά χαμηλά δεν το λες.

Η Ελλάδα έχει πολλές και διάφορες ομορφιές, κάποιες από αυτές βρίσκονται κοντά στη θάλασσα και κάποιες άλλες είναι κοντά στα βουνά. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί να λέει πως έχει και βουνό και θάλασσα και χιόνι αλλά και ήλιο. Είναι μία χώρα που οι εκπλήξεις δεν σταματάνε σε μία παραλία.

 

 

Επιβλητικές βουνοκορφές, τοπία που κόβουν την ανάσα, αλπικές εικόνες και ήχοι της φύσης να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα. Όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό σε ένα ελληνικό χωριό που ξεχωρίζει. Όχι μόνο για την ομορφιά του αλλά και για το γεγονός ότι θεωρείται το ψηλότερο των Βαλκανίων.

 

 
 

Μπορεί να είναι τώρα ο καιρός για τις παραλίες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να χαρούμε και το βουνό, τη δροσιά του και το πράσινο του.

Ο λόγος για τη Σαμαρίνα. Γραφική και επιβλητική, στέκεται στις βορειοανατολικές πλαγιές του Σμόλικα και μπορεί να σου προσφέρει λίγες μέρες απόλυτης χαλάρωσης μακριά από όλους και από όλα. Αν αυτές τις μέρες καταφέρεις και τις ξεκλέψεις μέσα στο φθινόπωρο, τότε μην το σκεφτείς καθόλου. Ετοιμάστε βαλίτσες και έφυγες καρφί για το βουνό.

 

 
 

Το χωριό αυτό θα σε αποζημιώσει όπως θα το έκανε η πιο όμορφη παραλία και η πιο γαλάζια θάλασσα. Αν έχεις βαρεθεί το νερό και τις ξαπλώστρες τότε πρέπει να πας εκεί.

Eδώ θα δεις εικόνες του υπέροχου αυτού χωριού:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved