Ένα ιδιαίτερο νησί με ποικιλία που θα τη λατρέψεις.

Η Ελλάδα έχει τόσες ομορφιές που ακόμη και ο Όμηρος δεν κατάφερε να τις καταγράψει όλες όπως έπρεπε. Είναι μία τόσο μικρή χώρα αλλά την ίδια στιγμή τόσο πλούσια σε μέρη και ήλιο, νερό και βουνό.

 

 

Η Λήμνος είναι ένα νησί πολύ ιδιαίτερο, βγαλμένο από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για ένα νησί του Αιγαίου, εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η Λήμνος είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το καλοκαίρι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τις Αμμοθίνες της Λήμνου τις έχουν χαρακτηρίσει ως μια «μικρογραφία» ερήμου, όπως αυτές που συναντούμε στη Σαχάρα και τη βόρεια Αφρική.

 

 
 

Πραγματικά θα αισθανθείς πως παίζεις σε κάποια ταινία όπως το Dune. Δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά νησιά που έχεις μάθει. Πρόκειται για ένα νησί του Αιγαίου, εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα με πολλές επιλογές, διαμονής, διασκέδασης και χαλάρωσης.

 

 
 

Ένα σκηνικό που παρόμοιό του δεν συναντάς πουθενά στην Ελλάδα. Η ξεχωριστή έρημος της χώρας. Οι περίφημες Αμμοθίνες, ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο που θα έχεις την ευκαιρία να δεις στη Λήμνο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια αμμώδη έκταση η οποία όμως δε βρίσκεται σε παραλία.

Δες πως είναι αυτό το υπέροχο νησί η Λήμνος:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved