Η πόλη των νερών είναι το μέρος που πρέπει να πας το Σαββατοκύριακο

Πολύ κοντά στην Αθήνα, ένα μέρος απόλυτα δροσιστικό.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και η ζέστη έχει ξεφύγει κάνοντας μας να μην μπορούμε να πάρουμε ανάσα στην Αθήνα. Μοιάζει δύσκολο να ζει κανείς στην πρωτεύουσα το καλοκαίρι αλλά υπάρχουν λύσεις. Μία από αυτές είναι η πόλη των νερών, δηλαδή η κοντινή Λιβαδειά.

 

 

Η Λιβαδειά με τα σαράντα παλικάρια και τα πεντανόστιμα σουβλάκια είναι πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα της Βοιωτίας. Άλλαξε πολλά ονόματα, όπως Λεβαδειά ή Λεβάδεια, μέχρι να πάρει το τωρινό όνομά της, Λιβαδειά. Ανάμεσα στα τεράστια αιωνόβια πλατάνια και μόνο 130 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η Λιβαδειά είναι το κατάλληλο μέρος  για απόδραση από την καθημερινότητα.

 

 

Μπορείς να περάσεις μια ευχάριστη μέρα και να νιώσεις ότι έχεις πάει σε έναν επίγειο παράδεισο. Το νερό της θα σε αναζωογονήσει.

 

 

Μια απόδραση δίπλα στην Αθήνα αποτελεί τον κατάλληλο τρόπο ώστε να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου. Μια καλή ιδέα, ειδικά για οικογένειες είναι η κοντινή στην Αθήνα «πόλη των νερών», δηλαδή η Λιβαδειά. Μπορείς να κάνεις την εκδρομή και να νιώσεις ότι έχεις πάει ένα πιο μακρινό ταξίδι.

Δες εδώ πόσο όμορφη είναι η πόλη των νερών:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved