Κύμη: Η γραφική πλευρά της Εύβοιας

Αν ψάχνεις μέρος για διήμερο, σου βρήκαμε λύση και μάλιστα κοντινή.

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει να γίνεται ανυπόφορο μιας και όλοι μας ακόμη εργαζόμαστε σε κάποιο ζεστό καμίνι-γραφείο και δεν μπορούμε να φύγουμε με πολλές μέρες άδεια. Αυτό σημαίνει πως μόνο τα ΣΚ μπορούμε να βγούμε λίγο από τη ρουτίνα μας και να κάνουμε κάτι πιο χαλαρό.

 

 

Έτσι μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητο σου και να πεταχτείς μέχρι έναν κοντινό προορισμό. Έτσι συμβαίνει και με την Εύβοια η οποία είναι κοντά και διαθέτει και την Κύμη που είναι πραγματικά ένα παραδεισένιο χωριό. Χωριό που συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί, κάτι που το κάνει ιδανικό για πολλούς ανθρώπους.

 

 

Η Κύμη είναι τόσο κοντά στην Αθήνα που ενδείκνυται για τις εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Σου βρήκαμε ένα καλό μέρος για να περάσει λίγο χρόνο με τη γυναίκα ή το κορίτσι σου μακριά από την φασαρία της Αθήνας.

Θα συναντήσεις τοπία καταπράσινα, θέα στο Αιγαίο και όμορφα αξιοθέατα.

 

 

Αν, λοιπόν, κανονίσεις σύντομη απόδραση στο Μπαλκόνι του Αιγαίου όπως αποκαλούν συχνά την Κύμη για την πανοραμική της θέα, θα δεις πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι. Και ίσως τελικά γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου από την Αθήνα.

Δες εδώ για να δει τις ομορφιές της Κύμης:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved