Αν δεν έχεις αυτοκίνητο στις διακοπές ίσως πρέπει να πας σε αυτά τα νησιά

Τα μόνα νησιά που μπορείς μόνο να τα περπατήσεις.

Οι ελληνικές μας διακοπές καλά κρατούν και σιγά σιγά όλα παίρνουν φωτιά από τον καύσωνα. Η πόλη έχει αρχίσει να γίνεται αποπνικτική και τα αυτοκίνητα κάνουν τα πάντα χειρότερα σίγουρα. Όχι δεν θέλουμε άλλο πόλη θέλουμε ήρεμα νησιά με βαρκούλες και γαλάζια νερά.

 

 

Όλοι είμαστε έτοιμοι για εξορμήσεις και κανείς δεν θέλει να τη βγάζει μέσα στο αυτοκίνητο με τέτοια ζέστη. Εκεί έξω είναι πραγματικά κόλαση αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει μιας και υπάρχουν κάποιοι μικροί παράδεισοι που μπορούν να σου προσφέρουν καταφύγιο από τα αυτοκίνητα.

 

 

Νησιά που θα τα σεργιανίσεις με τα πόδια. Μέρη μαγικά για διακοπές χωρίς αυτοκίνητο και κόρνες. Είναι μέρη που το αυτοκίνητο πραγματικά είναι εντελώς άχρηστο σε όλους τους τομείς και όλα γίνονται με τα πόδια.

 

 

Είναι νησιά τόσο μικρά που μόνο τα πόδια σου φτάνουν για να τα γυρίσεις όλα σε πολύ λίγο χρόνο. Αν λοιπόν δεν έχεις αυτοκίνητο και καμία όρεξη για οδήγηση και φασαρίες τότε πρέπει να επισκεφτείς αυτά τα μέρη. Είναι ότι πρέπει για ηρεμία και ανάπαυση.

Δες ποια είναι τα νησιά που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο να τα γυρίσεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved