Κι όμως αν ήθελες να κολυμπήσεις σε πισίνα τώρα μπορείς και μάλιστα δωρεάν.

Όχι δεν είναι ανάγκη να πάρεις το αεροπλάνο ή το πλοίο για να βρεθείς φέτος το καλοκαίρι σε κάποιο όμορφο μέρος. Μπορείς απλά να πάρεις το αυτοκίνητο σου και σε λίγη ώρα να βρεθείς σε μία από τις μοναδικές φυσικές πισίνες πολύ κοντά στην Αθήνα.

 

 

Όπως για παράδειγμα η φυσική πισίνα του Αιγαίου στην οποία μπορείς να πας με αυτοκίνητο και βρίσκεται 2 ώρες μακριά από την Αθήνα. Είναι η Λιανή Άμμος στην Εύβοια. Γαλάζια πεντακάθαρα νερά θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι τους κοντινούς προορισμούς. Γιατί τελικά δεν είναι απαραίτητο να πάρεις πλοίο για να βρεθείς σε παραδεισένια μέρη. Αρκεί να πεταχτείς μέχρι την Εύβοια.

 

 
 

Η Λιανή Άμμος στην Εύβοια είναι μια μοναδικής ομορφιάς παραλία με πεντακάθαρα και ρηχά νερά. Δεν είναι τυχαίο ότι την έχουν ανακαλύψει οικογένειες και έχει γίνει αγαπημένος τους προορισμός. Είναι ένα μέρος που σίγουρα θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά αλλά και με την πρώτη βουτιά.

 

 

Δεν θα ξεκολλάς από την συγκεκριμένη παραλία.

Μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι μοιάζει με μια τεράστια πισίνα που όταν μπεις δε θες να βγεις, ειδικά τις μέρες του καύσωνα. Η άμμος μοιάζει σχεδόν λευκή και λαμπυρίζει κάτω από τον χρυσό ήλιο.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την φύση της Ελλάδας; Είναι πραγματικά παράδεισος αυτό το μέρος.

Δες εδώ για τι πράγμα μιλάμε:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved