Ελληνικά νησιά: Και για το 2021 στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς

Επίγειος παράδεισος με εναλλακτικές για όλα τα γούστα είναι τα νησιά μας σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Μπορεί η πανδημία και οι δυσκολίες στις μετακινήσεις, ειδικά τις διεθνείς αεροπορικές, να έχουν ναυαγήσει τα σχέδια πολλών για καλοκαιρινές διακοπές, όμως αυτό δεν μπορεί να μειώσει σε τίποτα την αδιαμφισβήτητη γοητεία των νησιών μας. Αυτό πιστεύουν και οι Βρετανοί που κατέταξαν για ακόμα μια φορά τα νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου και την Κρήτη ανάμεσα στους 12 καλύτερους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2021.

 

 

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Mirror, τα ελληνικά νησιά προσφέρουν ανεξάντλητες εναλλακτικές. Ό,τι κι αν είναι αυτό που ψάχνει κάποιος, θα το βρει σε ένα από τα αμέτρητα νησιά μας. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ατού των ελληνικών νησιών για τους Βρετανούς αφού μπορεί να περάσει καλά από ένα ζευγάρι συνταξιούχων, μέχρι μια παρέα φοιτητών.

 

 

Στη λίστα που παρουσίασαν συνέδεσαν κάθε νησί με το προφίλ του τουρίστα που ταιριάζει σε αυτό και έτσι έχουμε τα ακόλουθα παραδείγματα. Στη Μύκονο πάνε οι λάτρεις της ξέφρενης διασκέδασης, ενώ τα νεαρά ζευγάρια που αναζητούν τη ρομαντικότητα, καταφεύγουν στη Σαντορίνη. Η Ρόδος και η Κρήτη είναι ψηλά στις προτιμήσεις για τις οικογένειες με παιδιά λόγω των all inclusive ξενοδοχείων που τους εξασφαλίζουν ήσυχες και ξέγνοιαστες διακοπές. Το Ιόνιο φαίνεται πως είναι ένα συνδυασμός όλων αφού η Κέρκυρα προτείνεται για ήσυχες διακοπές και η Ζάκυνθος για αχαλίνωτη διασκέδαση. 

 

 

Μαζί με τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η λίστα περιλαμβάνει και πολύ ενδιαφέρουσες εναλλακτικές, κυρίως για Έλληνες που έχουν οργώσει τα ελληνικά νησιά τόσα χρόνια. Θα δείτε τους παγκόσμιους προορισμούς στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved