Το πιο άγριο νησί των Κυκλάδων έχει απερίγραπτη ομορφιά

Είναι όνειρο ζωής να το επισκεφτεί κανείς.

Οι διακοπές μας είναι κάτι το πολύ σημαντικό που πρέπει να οργανώσουμε από πριν έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.

Η οργάνωση των διακοπών σταδιακά ξεκινάει και αν η Σίκινος έχει μπει για τα καλά στις επιλογές σου, πες γρήγορα το ναι χωρίς σκέψη.

 

 

Αν ένα ταξίδι στις Κυκλάδες σου φαίνεται όνειρο μακρινό, καλό θα είναι να μάθεις πως υπάρχει ένα νησί, που σου προσφέρει τον παράδεισο στο πιάτο, διώχνει την πολυκοσμία και στα προσφέρει όλα σε low budget πακέτο.

Εάν επιθυμείς και εσύ ένα low budget ταξίδι στην ηρεμία και τις μαγευτικές παραλίες των Κυκλάδων, τότε πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι τη Σίκινο.

 

 

Για πολλούς αποτελεί ένα άγνωστό νησί της άγονης γραμμής, το μικρό αυθεντικό κυκλαδονήσι, η Σίκινος – όπως αντίστοιχα και η γειτόνισσα της, Φολέγανδρος– διατηρεί ακόμα ακέραιη τη γοητεία της ταξιδεύοντάς μας σε μια άλλη εποχή.

Πρωταγωνιστικό ρόλο εκεί έχουν η πέτρα και φυσικά το απέραντο μπλε της θάλασσας του Αιγαίου. Η παραδοσιακή, φυσική ομορφιά μένει αναλλοίωτη κάνοντας τα φωτογραφικά κλικς να παίρνουν φωτιά…

Πώς είναι όμως η Σίκινος; Δεν είσαι περίεργος να δεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved