Ο Αντετοκούνμπο πήγε σε μια χώρα που δεν τον ήξερε κανείς

Πριν επιστρέψει στην πατρίδα, ο Giannis πήγε μια βόλτα από Σουηδία με έναν Έλληνα φίλο του.

Το να μην αναγνωρίσεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι κομματάκι δύσκολο. Αρχικά και μόνο που θα δεις έναν τύπο ύψους 210 εκατοστών να περπατάει μπροστά σου, λίγη περιέργεια θα σου την κινήσει. Ακόμα και αν είσαι σε ένα μέρος όπως η Στοκχόλμη που δεν τη λες και τόσο μπασκετική.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αυτή τη στιγμή μπορεί να περιμένει να ξεκινήσει το training camp των Milwaukee Bucks, ωστόσο από την ώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις του στα ΝΒΑ Playoffs, πήρε το αεροπλάνο προς Ευρώπη και άρχισε να ευχαριστιέται τον ελεύθερό του χρόνο.

 

Τον είδαμε και παρέα με τους Τσιτσιπά-Καραλή ένα βράδυ.

Μπορεί πλέον η δημοτικότητά του να έχει εκτοξευτεί στα ύψη στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι παιδικοί του φίλοι δεν έχουν χώρο στη ζωή του. Λίγο καιρό πριν λοιπόν, ο Γιάννης αποφάσισε να κατευθυνθεί στη βόρεια Ευρώπη και να κινηθεί στους ρυθμούς του Έλληνα φίλου του από τότε που ήταν μαζί στα εφηβικά του Φιλαθλητικού, Ευθύμη Καρτερουλιώτη.

Ο κατά τους Instagramικούς «TimmyKarter29», γυρίζει όλο τον κόσμο και εξερευνεί κάθε χώρα, δίχως να το ζει με ανέσεις (έχει μείνει σε ό,τι hostel και… τέντα υπάρχει) και μέσω του λογαριασμού του στο Youtube προσφέρει μια εναλλακτική ματιά σε όσους θέλουν να βλέπουν κάτι διαφορετικό πέρα από ξένα όμορφα τοπία, γεμάτα γέλιο και διάθεση για κάτι διαφορετικό.

Όπως θα δεις στο παρακάτω άλμπουμ δεν έχει πάει και σε «άσχημα» μέρη: 

 

 

Στο προτελευταίο του ταξίδι λοιπόν αντάμωσε με τους δύο καλούς του φίλους. Τον Adrian Nkwonia και τον δις πρωταθλητή NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με τον δεύτερο έχουν ακολουθήσει εντελώς διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, όταν υπάρχουν δυνατοί δεσμοί υπάρχει πάντα χώρος και χρόνος για να αναβίωση των ευχάριστων στιγμών.

 

 

Πώς είναι όμως μια απλή βόλτα με τον Giannis στο εξωτερικό;

Μοιάζει αστείο, ωστόσο υπάρχει και ένα μέρος στον πλανήτη όπου ο Giannis δεν αναγνωρίζεται. Στο παρακάτω βίντεο αφού ο «Carter» μας δείχνει πώς έφτασε στην πρωτεύουσα της Σουηδίας με αεροπλάνο στην εποχή του COVID 19, κάποια στιγμή ανταμώνει με τον Αντετοκούνμπο όπου επιχειρούν να πάρουν ορισμένα hot dogs από τον δρόμο.

Όσοι άνθρωποι και να πέρασαν, δεν πήραν ποτέ χαμπάρι ότι πλάι τους  βρισκόταν ο τύπος που έχει αναλάβει να κρατήσει το ΝΒΑ ψηλά, τώρα που ο LeBron James πλησιάζει στη Δύση της καριέρας του. Ίσως και να μην μπορούσαν να το πιστέψουν ότι σαν ένας απλός άνθρωπος περιφερόταν με την τσαντούλα του για να πάρει το hot dog του.

Πιστεύεις ότι τον πείραξε τον Γιάννη; Το βίντεο θα σου λύσει την απορία.

 

 

Ωραίο πράγμα να είσαι διάσημος, αλλά όπως λέει και ο Giannis «μπορώ να είμαι ο εαυτός μου εδώ». Ίσως αυτό είναι και το νόημα των διακοπών. Να μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.

Και να κάνεις και μια… κριτική κουζίνας σε γνωστό fast food της Σουηδίας. Έχεις δει τον Γιάννη να τρώει μπέργκερ;

 

 

Μετά από λίγες μέρες στη Σουηδία όπου είχαν χρόνο να τα πουν, οι τρεις άντρες πήραν και πάλι διαφορετικούς δρόμους. Ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα και σύντομα θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Bucks, ο Ευθύμης πάλι θα αρμενίσει για άλλες μακρινές πολιτείες. Επόμενος σταθμός του: Το Μεξικό.

Λέτε να κάνει και ένα πέρασμα από Milwaukee επιστρέφοντας για Ελλάδα;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved