Τώρα μπορείς να κάνεις τις διακοπές σου σε ένα Ιαπωνικό παλάτι

Χτισμένο στην Φεουδαρχική Ιαπωνία πριν από αιώνες

Πλέον μπορεί να έχεις όντως κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια AirBnb και να έχεις κάπως μπουχτίσει από την ευτέλεια τους και την ΙΚΕΑ αισθητική τους και να θέλεις βρε αδερφέ να κάνεις κάτι διαφορετικό και να μείνεις σε κτίσμα που πραγματικά δεν θα το έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.

Η ιστορία του αληθινού Silence και της σκληρότητας των σαμουράι

 

Ναι αυτός ο τόπος μόλις έφτασε στην πόρτα σου, όχι ακριβώς δηλαδή στη πόρτα σου μιας και βρίσκεται στην Άπω Ανατολή και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα χαλαρό παλατάκι από την Ιαπωνική περίοδο των σαμουράι και σε περιμένει να το επισκεφτείς και να κάνεις τις διακοπές σου.

Ακίρα Κουροσάβα: Άγριοι Σαμουράι με κοφτερές Κατάνα στα χέρια

 

Ναι το ξέρουμε πως μπορεί να πέφτει λίγο μακρινό αλλά πραγματικά αξίζει, αν τελικά το πάρεις απόφαση να επισκεφτείς την Ιαπωνία. Φυσικά μόνο αν διαθέτεις και τα 13.000 δολάρια που απαιτούνται για μία και μόνο βραδιά! Κτισμένο το 1331, την περίοδο Meiji, ανακαινισμένο το 2004, το κάστρο Όζου φτιάχτηκε από πολέμαρχους της Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας. Προσφέρει απίστευτες σύγχρονες πολυτέλειες αλλά και θεάματα και δραστηριότητες από την ιστορική περίοδο Edo των samurai.  

Οπότε τρέξε στο ΟΠΑΠ της γειτονιάς σου και ξεκίνα παίζε Τζόκερ μιας και το Ιαπωνικό παλάτι σε περιμένει για τρελές διακοπές αλά σαμουράι.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις για τι πράγμα μιλάμε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved