Φέτος βάζουμε πλώρη και πάμε διακοπές με τον ταχύτερο… World Champion του Αιγαίου!

Κακά τα ψέματα, όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, τόσο πιο αργά -σχεδόν βασανιστικά- κυλάνε οι ώρες στο γραφείο. 

Το μόνο που μας κάνει να σηκωνόμαστε το πρωί από το κρεβάτι, είναι η ελπίδα πως το όνειρο για ένα ξέφρενο καλοκαίρι ελληνικών προδιαγραφών με την υπόλοιπη παρέα κάπου στο Αιγαίο, αργά ή γρήγορα θα γίνει πραγματικότητα. Ομολογουμένως είναι το λιγότερο που μας αξίζει, έπειτα από τους ζόρικους μήνες που διανύσαμε μένοντας σπίτι προς όφελος όλων.

Από την άλλη βέβαια, όσο άσβεστος και αν είναι ο πόθος μας για πατητές, μακροβούτια, beach bar, ξενύχτια, ξάπλες στον ήλιο και σεργιάνι στο απέραντο γαλάζιο παρέα με τους κολλητούς, τόσο μας ταλανίζουν οι αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι όντως ασφαλές να επιβιβαστούμε σε ένα πλοίο μαζί με εκατοντάδες άγνωστους παραθεριστές από κάθε γωνία του κόσμου. Υπό άλλες συνθήκες θα αναφωνούσαμε απλώς «yolo» και θα σαλπάραμε δίχως δεύτερη σκέψη, όμως στην προκειμένη χρειαζόμαστε κάποιον να μας εγγυηθεί πως το όνειρο για ένα επικό καλοκαίρι, δεν θα μετατραπεί σε μία ανάμνηση που θα θέλουμε να διαγράψουμε διαπαντός από το κεφάλι μας.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιος είναι αυτός που μπορεί όντως να μας εγγυηθεί κάτι τέτοιο, τότε η SEAJETS, η εταιρία που μετράει 28 χρόνια εμπειρίας στις θαλάσσιες μεταφορές, είναι η απάντηση που ψάχνεις!

kareklews

 

Ένας πρωταθλητής των ακτοπλοϊκών γραμμών

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη από την Παρασκευή 3 Ιουλίου το πρώτο της δρομολόγιο, η SEAJETS για μια ακόμη χρονιά συνδέει τον Πειραιά, το Λαύριο και το Ηράκλειο Κρήτης με 30 διαφορετικούς προορισμούς, δημιουργώντας ουσιαστικά περισσότερες από 300 διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών του Αιγαίου. Με άλλα λόγια, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εμάς που κάθε καλοκαίρι επιδιδόμαστε στο διασκεδαστικό… άθλημα του island hopping, αλλάζοντας περισσότερους από τρεις προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, καθώς πέραν του ότι διαθέτει ακτογραμμές που συνδέουν πολλά και διαφορετικά μέρη μεταξύ τους, είναι και εκείνη που έχει με διαφορά τον ταχύτερο στόλο! Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει το WorldChampion Jet, το υπερταχύπλοο που κατέχει ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο επιβατικό που βραβεύτηκε ως «Πλοίο της Χρονιάς» στα «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019»! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο προηγμένος σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την άνεση και την πολυτέλεια που παρέχει στους επιβάτες όσο βρίσκονται εν πλω, θα σου χαρίσουν μία ανεπανάληπτη, πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού, που δεν θα βλέπεις την ώρα να επαναλάβεις.

 

Ταξιδεύοντας με ασύγκριτη ταχύτητα και ασφάλεια

Εκτός από τους προορισμούς που ήδη αναφέρθηκαν παραπάνω, η SEAJETS διαθέτει καθημερινά δρομολόγια για τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της χώρας, όπως είναι η Φολέγανδρος, η Αμοργός και τα Κουφονήσια, ενώ με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου Champion Jet 2, «οργώνει» στις Δυτικές Κυκλάδες και διανύει την απόσταση Πειραιάς- Σέριφος, Πειραιάς- Σίφνος και Πειραιάς- Μήλος, σε χρόνο ντετέ! Όλα αυτά, ενώ την ίδια στιγμή τηρεί όλα τα απαραίτητητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας των επιβατών αλλά και του πληρώματος, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία -παρόμοιο με αυτό που συναντάμε στα αεροπλάνα, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλά, τις κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ και όλων των αρμόδιων αρχών.

thalassa

Τέλος, εάν η διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που επικρατεί, σε κάνει να αναρωτιέσαι για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις σήμερα τα εισιτήριά σου, να ξέρεις πως η νέα, ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων της SEAJETS, σε καλύπτει για παν ενδεχόμενο, ώστε να προγραμματίσεις το ταξίδι σου χωρίς άγχος ή δεύτερες σκέψεις!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.gr

210 710 771 0

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved