Τρεις ελληνικές παραλίες που αξίζει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι

Ειδικά αν είσαι με το ταίρι σου.

Το καλοκαίρι έφτασε και ακόμα και αν θα αντιμετωπίζεις την κάθε σου ημέρα με αβεβαιότητα μήπως και κολλήσεις τον COVID 19, είναι βέβαιο ότι δεν θα μείνεις στο σπίτι σου.

Θα πάρεις τα πράγματά σου, θα γεμίσεις τις βαλίτσες σου και θα ορμήσεις στα νησιά. Από εκεί και πέρα η παραλία είναι μονόδρομος. Σε ποιο μέρος όμως αξίζει να πας;

 

 

Σίγουρα η χώρα μας προσφέρει άπειρα μέρη που αξίζει να βρεθείς ωστόσο αν είσαι με το κορίτσι σου δεν χάνεις τίποτα να κοιτάξεις τις παρακάτω επιλογές παραλιών σε διάφορα νησιά που σου δίνουμε.

Θα σε ερωτευτεί παραπάνω. Σκέψου το.

Βουτούμι (Αντίπαξοι)

Είναι το κρυφό καμάρι του νησιού. Ένα μέρος που λατρεύεις να το κοιτάζεις πόσο μάλλον να κάνεις μπάνιο στην πεντακάθαρη θάλασσά του. Τα γαλάζια νερά και η λευκή άμμος ασκούν έξτρα έλξη στον οποιονδήποτε βρεθεί εκεί.

 

Μύρτος (Κεφαλλονιά)

Μεγάλο νησί και πολλές παραλίες που αξίζουν. Η πιο γνωστή εξ αυτών ωστόσο είναι ξεκάθαρα ο Μύρτος. Ένα μέρος υπέροχο που δεν θα θες να φύγεις μόλις πας. Η διαδρομή είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα θα αποζημιωθείς στο τέλος.

 

Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα

Αν δεν πας Κεφαλλονιά, μπορείς να πας απέναντι στη Λευκάδα και το Πόρτο Κατσίκι. Μια από τις εντυπωσιακότερες παραλίες παγκοσμίως λόγω του εντυπωσιακού συνδυασμού καθαρών νερών και της γενικότερης γεωμορφολογικής ομορφιάς. Κανείς δεν μετάνιωσε πηγαίνοντας εκεί, ιδιαίτερα με το ταίρι του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved