Η Σικελία σε πληρώνει για να την επισκεφτείς

Αυτός είναι ένας από τους τρόπους για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Αν με κάποιο τρόπο βρισκόσουν αυτή τη στιγμή στην πανέμορφη Σικελία, θα έμενες το πιθανότερο με το στόμα ανοιχτό. Όχι, δεν θα έμενες έτσι από την εξωπραγματική της ομορφιά, αλλά από την χαμένη της αίγλη που όσο και αν προσπαθούν να την επαναφέρουν, αυτή εξαφανίζεται. Ήταν επόμενο. Η Ιταλία, άλλωστε, είναι η ευρωπαϊκή χώρα που που «χτυπήθηκε» περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από την πανδημία του κορονοϊου.

Σε μία προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας, αποφασίστηκε, όταν με το καλό γίνει άρση των μέτρων, να πληρωθούν πολλά από τα έξοδα των τουριστών που θέλουν να την επισκεφτούν. Με λίγα λόγια δελεάζουν τους τουρίστες να ξοδέψουν τα χρήματά τους στη Σικελία δίνοντάς τους μερικά bonus, όπως για παράδειγμα μία επιπλέον διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο χωρίς αντίτιμο αν η κράτησή τους είναι για πάνω από 3 ημέρες.

Τώρα μπορείς να κάνεις διακοπές από το σπίτι σου

Και γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να μεταβείς στην Σικελία, θα γίνει το απαραίτητο «ψαλίδι» και στα αεροπορικά σου εισιτήρια. Βέβαια, αυτό μπορεί να αργήσει καθώς δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν τα σύνορα της Ιταλίας. Βλέποντας και κάνοντας. Μέχρι τότε, ποιος μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις σκηνές από τον Godfather;

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved