Θα έκανες διακοπάρες στο κάστρο του Ερρίκου του 8ου;

Αν ονειρευόσουν πάντα ένα παλάτι-ξενοδοχείο, σου βρήκαμε το Thornbury.

Ερρίκος ο 8ος. Βασιλιάς της Αγγλίας. Hardcore τύπος από τους λίγους, ο οποίος βέβαια κατέστρεψε οικονομικά την Αγγλία, αφήνοντας στην κορούλα του την Ελισάβετ (σ.σ.: ναι ναι, την γνωστή) ένα τεράστιο χρέος. Επίσης ήταν και επικός γκομενιάρης, αφού πήρε συνολικά 6 συζύγους. Αλλά αρκετά με τα μαθήματα ιστορίας.

Το εν λόγω «παλατάκι» που ακούει στο όνομα Thornbury Castle, υπήρξε η ερωτική φωλίτσα του βασιλιά μετά τον γάμο του με την μεγάλη του καψούρα, την Anne Boleyn. Μετά τον θάνατο του βασιλιά έμεινε παρατημένο για πάνω από δύο αιώνες και τώρα ήρθε η στιγμή που μπορείς να απολαύσεις και εσύ τις βασιλικές ανέσεις του. Το Thornbury είναι πλέον ένα ξενοδοχείο 28 δωματίων, όλα σε μεσαιωνικό στυλ, που θα βγάλει τον λόρδο από μέσα σου. Ή το κωλόπαιδο που πουλάει μούρη  με τα λεφτά του μπαμπά. Σε κάθε περίπτωση σύστηνεται για διαμονή και ειδικά με τις προσφορές που κάνει κατά καιρούς.

Μην ζηλεύεις λοιπόν τα κάστρα στο Εδιμβούργο. Υπάρχει και το Μπρίστολ.  Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες και ξεκίνα να ζηλεύεις. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved