Οι Αμερικανοί ψηφίζουν Ιόνιο για καλοκαιρινές διακοπές

Συγκεκριμένα δύο νησιά είναι top προορισμοί σύμφωνα με το Bloomberg.

To ότι στον έξω κόσμο αρέσουν τα ελληνικά νησιά δεν αποτελεί σπουδαίο νέο, αυτό ωστόσο που δεν ξέραμε είναι ότι στις κορυφαίες προτιμήσεις τους δεν βρίσκονται μόνο οι πολυδιαφημισμένες Μύκονος, Πάρος ή Σαντορίνη αλλά και τα νησιά του Ιονίου Πελάγους.

Συγκεκριμένα, η Ζάκυνθος και η Κέρκυρα όπως αναφέρεται στο Bloomberg.  

 

 

Όπως αναγράφεται στο δημοσίευμα τα δύο νησιά έχουν πολλούς και σπουδαίους λόγους για να τραβήξουν την προσοχή του ξένου τουρίστα καθώς όπως τονίζεται το μπάτζετ δεν ξεφεύγει σε σχέση με τα διάσημα νησιά του Αιγαίου, ενώ το γεγονός ότι στο Corfu – η Κέρκυρα στα αγγλικά-  έχει γυριστεί και το «James Bond: For Your Eyes Only» προσθέτει έξτρα πρεστίζ στην παραμονή τους, πέραν των πολλών αξιοθέατων και παραλιών.

Η ιστοσελίδα γνωρίζοντας τη αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων να «βουλιάζουν» τα ελληνικά νησιά τον Αύγουστο, συμβουλεύει το κοινό της ότι κατάλληλη εποχή για να επισκεφτούν την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο είναι το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου και εκείνο του Σεπτέμβρη καθώς «τον Αύγουστο η Αθήνα ερημώνει και τα νησιά βουλιάζουν».

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα δύο νησιά ντουμπλάρουν ανάμεσα σε άλλους διάσημους καλοακαιρινούς προορισμούς όπως η Βόρεια Ιταλία, το Μαυροβούνιο, το Yosemite, η Βουδαπέστη, η Μοζαμβίκη ή η Ανδαλουσία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved