Θέλεις να οργανώσεις το επόμενο ταξίδι σου; Κάν’ το όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Αν ακολουθείς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Instagram, τότε πιθανότατα διάβασες το post του για το επόμενο ταξιδάκι του -και ενδεχομένως μπήκες σε σκέψεις.

Ο γνωστός ηθοποιός ταξιδεύει στα Χανιά και ζητάει τα δικά σου tips για να βγάλει πρόγραμμα πού αξίζει να πάει και τι πρέπει να δει.

Γιατί στα γράφουμε όλα αυτά; Σίγουρα για να δώσεις τα travel «φώτα» σου στον Γιάννη, αλλά κυρίως για να δεις ότι αξίζει να οργανώσεις το επόμενο ταξίδι σου, όπως ακριβώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, δηλαδή να αφήσεις την €πιστροφή να σε πάει στον… προορισμό.

Γιατί δηλαδή ο Γιάννης να ταξιδεύει με μία βαλίτσα δωρεάν και μάλιστα, πληρώνοντας μόνο τους φόρους για τα αεροπορικά του και εσύ όχι;

Σε μπερδέψαμε; Μην ανησυχείς, θα σου τα εξηγήσουμε όλα και θα «ψηθείς» και εσύ για να οργανώσεις εδώ και τώρα την επόμενη απόδρασή σου.

 

Κάν’ το όπως ο Γιάννης -και ακόμη καλύτερα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δηλαδή από το πώς ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατάφερε να κλείσει τέτοιο «πακέτο» για τα Χανιά.

Το γεγονός πως είναι celebrity και έχει 330.000+ followers στο Instagram δεν «παίζει» κάποιον ρόλο. Αντιθέτως, μπορείς και εσύ να ταξιδέψεις όπως ο Γιάννης -και ενδεχομένως ακόμη πιο οικονομικά- ακολουθώντας 5 απλά βήματα.

τσι

Βήμα πρώτο: Μπαίνεις στο Aegean App και επιλέγεις το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank.

Βήμα δεύτερο: Βάζεις τον αριθμό της Eurobank Mastercard κάρτας σου και βλέπεις πόσα ευρώ επιστροφή έχεις από τις αγορές σου. Αν αναρωτιέσαι πώς μαζεύει κάποιος ευρώ €πιστροφή για να μπορέσει να κάνει κράτηση στην Aegean, αρκεί να αναφέρουμε πως το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσει την Eurobank κάρτα του, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα στις 8.500+ συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Βήμα τρίτο: Επιλέγεις προορισμό κάνοντας τα ευρώ επιστροφή σου... εισιτήρια. Φαντάσου απλώς ότι για να ταξιδέψει στα Χανιά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χρειάστηκε μόλις 25 ευρώ €πιστροφή (ω, ναι). Κάπως έτσι, πλήρωσε μόνο τους φόρους για να πάει αεροπορικώς στην Κρήτη!

Βήμα τέταρτο: Κλείνεις εισιτήριο. As simple as that.

Βήμα πέμπτο: Πανηγυρίζεις διότι μαθαίνεις πως η βαλίτσα που θα πάρεις μαζί σου είναι δωρεάν και έτσι, ξέρεις ότι θα είσαι άνετος.

Μήπως να ταξιδέψεις και εσύ με το πρόγραμμα €πιστροφή;

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να οργανώσεις το επόμενο ταξίδι σου ή απλώς είσαι πλέον σε διάθεση ταξιδιωτική με όλα όσα μοιραστήκαμε μαζί σου, αξίζει να μπεις και εσύ στο Aegean App ή τη σελίδα της Aegean, να επιλέξεις το πρόγραμμα €πιστροφή και να μετατρέψεις τα ευρώ σου σε εισιτήρια.

Κάνε όμως ένα «κλικ» και στο www.proorismos-epistrofi.gr για να μοιραστείς τα ταξιδιωτικά σου tips με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ή τους επόμενους ταξιδιώτες του προγράμματος. Γιατί να μπεις στη διαδικασία; Διότι θα μπεις σε κλήρωση και θα έχεις την ευκαιρία να είσαι ένας από τους τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και εξωτερικό με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank!

τσι2

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, το πρόγραμμα €πιστροφή μπορεί να σε πάει άνετα και  εύκολα στον προορισμό σου. Μην χάνεις, λοιπόν, χρόνο. Μπες σε travel mode και οργανώσου. Αν ανήκεις στους αναποφάσιστους και δεν ξέρεις πού θέλεις να ταξιδέψεις, αρκεί να τσεκάρεις τις προσφορές του προγράμματος €πιστροφή σε επιλεγμένους προορισμούς για να πάρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved