Δες αυτές τις 7 περιπτωσάρες Airbnb και κλάψε ελεύθερα

Διαμονή σε μαροκινό κάστρο με 197 ευρώ. Αυτό που άκουσες.

Τη φάση με τα airbnb προφανώς θα την έχεις ακουστά. Μπαίνεις στην πλατφόρμα, βάζεις τον προορισμό που σε ενδιαφέρει και ψάχνεις να βρεις το σπίτι που σε ενδιαφέρει να σε φιλοξενήσει κατά την παραμονή σου σε αυτόν. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα φαινόμενο των τελευταίων χρόνων που έχει γιγαντωθεί και κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των τουρσιτικών υπηρεσιών. Από μονόκλινο στη Βαρκελώνη, μέχρι χλιδάτο λοφτάκι στη Νέα Υόρκη, ο μπαξές έχει παραδείγματα για κάθε τσέπη και κυρίως για κάθε γούστο. 

Εδώ όμως η φάση είναι άλλη. Σου δείχνουμε 9 μέρη από όλες τις γωνιές του κόσμου που προσφέρονται στη συγκεκριμένη υπηρεσία τα οποία θα σου ξυπνήσουν τα πιο άγρια ταξιδιωτικά σου ένστικτα. Να, δες. 

 

1. Nanuku Levu, Φίτζι

Screen Shot 2015-03-17 at 9.47.18 AM

Δεν το λες και Σαλαμίνα αλλά τη δουλειά του την κάνει. Ένα ιδιωτικό νησί στο σύμπλεγμα των Φίτζι, έκτασης 40 περίπου στρεμάτων με τον δικό σου τοπικό ξεναγό, οικιακή βοηθό και προσωπικό σκάφος για να ξεπαραδιαστείς για να ζήσεις τη ζωάρα σου.  

 

2. Borgia Castle, Ιταλία

Screen Shot 2015-03-17 at 9.53.26 AM

Αν σε ιντριγκάρει η κλειδαρότρυπα πίσω από την ξακουστή καθημερινότητα της αμφιλεγόμενης οικογένειας, δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερη αφορμή για να ικανοποιήσεις τα ένστικτά σου. Σπάσε κουμπαρά και βουρ μέχρι τη γειτονική Τοσκάνη για να το ζήσεις όπως πρέπει.

 

3. Casaviva Villa, Ινδονησία

Screen Shot 2015-03-17 at 9.57.33 AM

Μια σαφώς πιο οικονομική επιλογή (€191/βραδιά) η οποία όμως δεν υπολείπεται ανέσεων. Χαλάρωμα και ηλιοθεραπεία ολημερίς στις παραλιάρες του νότιου Μπαλί, μασαζάκι από το προσωπικό και μια ματιά αραιά και που προς την ανοιχτή θάλασσα για τσουναμάκια. Ξεπετάγονται τα διαολεμένα εκεί που δεν το περιμένεις. 

 

4. Amapas, Μεξικό

Screen Shot 2015-03-17 at 10.15.50 AM


Βρίσκεται στην ρομαντική ζώνη της παλιάς πόλης που ακούει στο όνομα Puerto Vallarta και η πισίνα του έχει θέα στον Ειρηνικό. Υδρομασάζ για την κυρία σου και ψησταριά για εσένα που είσαι μερακλής και δεν μπορείς να αποχωριστείς την προβατίνα ακόμη και στην άλλη πλευρά του κόσμου. 163 ευρώ τη βραδιά, κορόιδα τους πιάνεις, ψήσου.

 

5. Urban Garden Studio, ΗΠΑ

Screen Shot 2015-03-17 at 11.23.42 AM

72 ευρώ, λέει, τη βραδιά και πετάγεσαι μέχρι τις παρυφές του Πόρτλαντ είτε για να απολαύσεις την ησυχία που σου προσφέρει το κατάλυμα, είτε για να πεταχτείς στην πόλη και να ανακαλύψεις όλα όσα προσφέρονται προς ανακάλυψη. Τίμιο όσο ακούγεται. Άσε που θα έχεις τη Joelle και τον James να σε ξεναγήσουν. Ρίξε μια ματιά

 

6. Casa Civita, Ιταλία

Screen Shot 2015-03-17 at 11.34.53 AM
 
Ε. Ναι. Χμ. Βασικά δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη βίλα διαθέτει δική της πισίνα μέσα σε σπηλιά. ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΔΙΑΟΛΕ. Κλείσε τα μάτια και σκέψου του. Παίρνεις παρεάκι (μέχρι 8 άτομα), μοιράζεστε τα 363 ευρώπουλα της βραδιάς, το ζείτε και γουστάρετε.

 

7. Kasbah Du Toubkal, Μαρόκο

Screen Shot 2015-03-17 at 11.37.38 AM

Είσαι μόνος και ψάχνεσαι να την κάνεις για να ηρεμήσεις. Εννοείται πως το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι δεν είναι τα Ναύπλια και οι Μονεμβασιές, αλλά το γνώριμο Toubkal στο Μαρόκο και το κάστρο του, όπου μπορείς να απολαμβάνεις το πρωινό σου ξύπνημα έχοντας στο πιάτο ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο της περιοχής κι έχοντας ξοδέψει μόλις 197 ευρώ την προηγούμενη βραδιά. Α;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved