Το Whisky Vault δημιουργήθηκε για τους πιστούς φαν του ουίσκι

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πόσο αγαπάμε τα μπουκάλια μας.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ένα θησαυροφυλάκιο για ουίσκι, δεν είναι δα και ό,τι φανταζόμασταν πως πρέπει να βάλουμε οπωσδήποτε στο σπίτι μας. Όμως όπως και να έχει, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν επενδύσει σε μερικά καλά μπουκάλια single malt, με την ίδια λογική που κάποιος επενδύει σε ένα ακριβό αυτοκίνητο, σε μία συλλογή από ακριβές γραβάτες ή οτιδήποτε άλλο. Άπαξ λοιπόν και τα μαζεύεις, οφείλεις να τα προσέχεις – και ειδικά αν φτάνεις στο σημείο να πληρώνεις κοντά στα 100 ευρώ για μπουκάλια.

Μιλώντας για single malt πόσα ακριβώς γνωρίζεις γι' αυτά;

Το Whisky Vault θέλει να κάνει ακριβώς αυτό. Να δώσει μία ανεμελιά στο μυαλό, γνωρίζοντας πως τα ακριβά μπουκάλια του ουίσκι σου δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο ασφαλή όσο εκεί μέσα. Υπάρχει χώρος για 21 από αυτά -και γιαποτήρια- και εκτός από 25mm πάχος, περιλαμβάνει αλεξίσφαιρο τζάμι (σ.σ.: το γιατί δεν το ξέρουμε) και PIN ώστε να σιγουρέψεις πως μόνο εσύ θα ανοίξεις το περιεχόμενο. Αν μη τι άλλο βέβαια, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το βρίσκεις εδώ και μην βιαστείς να απορείς τι ακριβώς πάει στραβά, γιατί δεν πάει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τα μπουκάλια τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved